עטיפות בקר מיוחדות
עטיפות בשר מיוחד הוא חלב חינם מנה עיקרית. מתאים ל-8 ומחירו 2 מנות.34 דולר למנה. מנה אחת מכילה 466 קלוריות, 22 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן. אם יש לכם בוטנים קלויים בדבש, בצל ירוק, מיץ ליים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב פיסות אננס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירות סלסה יוגורט כוסות כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 54%. נסו בשר בקר מבושל איטי, חזרת רוסטביף מיוחד, ו תבשיל בקר אירי מיוחד (מתכונים דומים).
הוראות
בכוס מדידה של 2 כוסות, שלבו את החומץ, רוטב הסויה, מיץ הליים, השמן והדבש.
יוצקים 1-1 / 4 כוסות לשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת; הוסף סטייק. חותם תיק ולהפוך מעיל. מכניסים למקרר למשך 1-2 שעות. בקערה גדולה שלבו את החסה, הבצל הירוק הפרוס ושאר המרינדה. מכסים ומקררים.
במחבת קטנה מביאים מים לרתיחה.
מוסיפים צמרות בצל; מרתיחים 30-60 שניות.
מסננים ומניחים מיד במי קרח.
מסננים ומייבשים; מניחים בצד.
מסננים וזורקים מרינדה מסטייק. גריל, לא מכוסה, על אש בינונית, או לצלות 4-6 ב. מהחום למשך 7-10 דקות מכל צד או עד שהבשר מגיע לאלילות הרצויה (עבור בינוני-נדיר, מדחום צריך לקרוא 145; בינוני, 160; כל הכבוד, 170 גרם).
תן לעמוד במשך 10 דקות; פורסים דק על פני התבואה.
שכבה עם בשר בקר, תערובת חסה, אננס ואגוזים על כל טורטיה. מקפלים קצה אחד מעל מילוי, ואז מקפלים פנימה צדדים. קושרים עם ראש בצל.