קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות40
מגזין

עטיפות כרוב

עטיפות כרוב
אם יש לכם גבינת מוצרלה רזה חלקית, בצל, כרוב ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון די טוב של 73%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: עטיפות כרוב בקר וייטנאמי, עטיפות כרוב בקר תאילנדי, ו עטיפות כרוב בקר תאילנדי.

הוראות

1
מבשלים כרוב במים רותחים רק עד שהעלים נופלים מהראש. מניחים בצד 8 עלים גדולים לחמניות. (מקררים את הכרוב שנותר לשימוש אחר.)
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
2
חותכים את הווריד העבה מתחתית כל עלה שמור, ויוצרים חתך בצורת וי. הניחו בצד.
3
במחבת טפלון גדולה מבשלים את הבקר הטחון והבצל על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים. מערבבים עגבניות ומים; מביאים לרתיחה. מערבבים פנימה אורז; מחזירים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מניחים כ 1/3 כוס תערובת בקר על כל עלה כרוב שמור;חופפים קצוות עלים חתוכים. מקפלים בצדדים, החל מהקצה החתוך.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
5
מגלגלים לחלוטין כדי לסגור מילוי.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
6
בקערה שלבו את רוטב העגבניות, רוטב ווסטרשייר, בזיליקום, טימין וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מורחים חצי על החלק התחתון של 11 אינץ'. 7 אינץ'. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול. למעלה עם לחמניות כרוב תערובת רוטב עגבניות הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
8
מכסים ואופים בחום של 350 למשך 30 דקות. לחשוף; מפזרים גבינה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
אופים 5-10 דקות יותר או עד מבעבע וגבינה נמס.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות