קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות40
מגזין

עטיפות כרוב

עטיפות כרוב
אם יש לכם גבינת מוצרלה רזה חלקית, בצל, כרוב ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון די טוב של 73%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: עטיפות כרוב בקר וייטנאמי, עטיפות כרוב בקר תאילנדי, ו עטיפות כרוב בקר תאילנדי.

הוראות

1
מבשלים כרוב במים רותחים רק עד שהעלים נופלים מהראש. מניחים בצד 8 עלים גדולים לחמניות. (מקררים את הכרוב שנותר לשימוש אחר.)
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2
חותכים את הווריד העבה מתחתית כל עלה שמור, ויוצרים חתך בצורת וי. הניחו בצד.
3
במחבת טפלון גדולה מבשלים את הבקר הטחון והבצל על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים. מערבבים עגבניות ומים; מביאים לרתיחה. מערבבים פנימה אורז; מחזירים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מניחים כ 1/3 כוס תערובת בקר על כל עלה כרוב שמור;חופפים קצוות עלים חתוכים. מקפלים בצדדים, החל מהקצה החתוך.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
5
מגלגלים לחלוטין כדי לסגור מילוי.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
6
בקערה שלבו את רוטב העגבניות, רוטב ווסטרשייר, בזיליקום, טימין וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מורחים חצי על החלק התחתון של 11 אינץ'. 7 אינץ'. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול. למעלה עם לחמניות כרוב תערובת רוטב עגבניות הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
8
מכסים ואופים בחום של 350 למשך 30 דקות. לחשוף; מפזרים גבינה.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
אופים 5-10 דקות יותר או עד מבעבע וגבינה נמס.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®