קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות40
מגזין

עטיפות כרוב

עטיפות כרוב
אם יש לכם גבינת מוצרלה רזה חלקית, בצל, כרוב ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון די טוב של 73%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: עטיפות כרוב בקר וייטנאמי, עטיפות כרוב בקר תאילנדי, ו עטיפות כרוב בקר תאילנדי.

הוראות

1
מבשלים כרוב במים רותחים רק עד שהעלים נופלים מהראש. מניחים בצד 8 עלים גדולים לחמניות. (מקררים את הכרוב שנותר לשימוש אחר.)
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
2
חותכים את הווריד העבה מתחתית כל עלה שמור, ויוצרים חתך בצורת וי. הניחו בצד.
3
במחבת טפלון גדולה מבשלים את הבקר הטחון והבצל על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים. מערבבים עגבניות ומים; מביאים לרתיחה. מערבבים פנימה אורז; מחזירים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
4
מניחים כ 1/3 כוס תערובת בקר על כל עלה כרוב שמור;חופפים קצוות עלים חתוכים. מקפלים בצדדים, החל מהקצה החתוך.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
5
מגלגלים לחלוטין כדי לסגור מילוי.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
6
בקערה שלבו את רוטב העגבניות, רוטב ווסטרשייר, בזיליקום, טימין וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
7
מורחים חצי על החלק התחתון של 11 אינץ'. 7 אינץ'. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול. למעלה עם לחמניות כרוב תערובת רוטב עגבניות הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1-1/2 כוסות (12 אונקיות) שמנת חמוצה, מחולקת1-1/2 כוסות (12 אונקיות) שמנת חמוצה, מחולקת
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
8
מכסים ואופים בחום של 350 למשך 30 דקות. לחשוף; מפזרים גבינה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
אופים 5-10 דקות יותר או עד מבעבע וגבינה נמס.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה