עטיפות סתיו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עטיפת סתיו. מנה אחת מכילה 901 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 44 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %53 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא את גורגונזולה, שמן זית, אגוזי מלך ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו סתיו, תה סתיו, ו סוכת סתיו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 400 מעלות F. לזרוק את הסקווש, בייקון, מרווה ו 1/4 כפית כל מלח ופלפל על תבנית אפייה מעוטרת. צולים, מסתובבים פעם אחת, עד שהסקווש רך והבייקון פריך, 20 דקות.
בינתיים, למלא קערה קטנה עם מי קרח. מביאים סיר קטן של מים לרתיחה. החזק את כל עירית יחד עם מלקחיים ולטבול במים הרותחים 30 שניות.
הסר לטבול במי הקרח כדי להתקרר, ולאחר מכן להסיר ולנקז על מגבות נייר.
לטאטא את עירית קצוצה, חומץ, שמן זית, מלח ופלפל לטעום בקערה גדולה.
מוסיף את תערובת סקווש בייקון, טורקיה, אגס וכרוב; לזרוק. מתבלים במלח ופלפל.
לחמם את הטורטיות במחבת יבשה מעל חום בינוני, 30 שניות לכל צד. כפית רבע מהתערובת של סקווש טורקיה במורד מרכז כל לעטוף. למעלה באופן שווה עם gorgonzola ואגוזים.
מגלגלים כל אחד לצורת קונוס ועניבה סגורה עם צ ' ייב שלם.