עטיפת אספרגוס
אספרגוס לעטוף הוא צמחוני ומספק כ 10 מנות. זה מנות ראשונות יש 331 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 22 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אספרגוס לחתוך, גבינה, גבינת שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו-25 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עטיפת אספרגוס בגריל, Banh - Mi Wrap: חזיר וייטנאמי בגריל Wrap עם גזר כבוש ונענע, ו לבעוט כמה אספרגוס: ניוקי חמאה חום עם אספרגוס ואפונה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, מערבבים את הגבינה הכחולה, גבינת שמנת וביצה. שטחו כל פרוסת לחם, והתפשטו בתערובת גבינה כחולה.
מניחים חתיכה אחת של אספרגוס על כל פרוסת לחם.
מניחים פרוסות מגולגלות בשקיות מקפיא, להקפיא לפחות 4 שעות, או עד קפוא.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מניחים לחמניות על תבנית אפייה גדולה.
אופים בתנור שחומם מראש 10 דקות, או עד הלחם הוא השחמה קלות גבינה מותכת.
חותכים לחתיכות בגודל ביס כדי לשרת.