עטיפת טילפיה פרושוטו
פרושוטו עטוף Tilapian הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 20 מנות. מנה אחת מכילה 64 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ realsimple.com יש 82 אוהדים. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, שמן זית, שום וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 17 דקות. נסו להעביר את פרושוטו-פרושוטו עטוף אגס עם פרמזן, אמנון אפוי עטוף, ו זה Prosciutto עטוף Cod (מתכונים דומים).
הוראות
חום 1 כפות שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיף את הפלפלים, שום, וכפית כל מלח ופלפל שחור. לבשל, לזרוק לעתים קרובות, עד מכרז, 8 עד 10 דקות.בינתיים, העונה אמנון עם כפית כל מלח ופלפל שחור. לעטוף כל פילה עם 1 פרוסה של פרושוטו.
מחממים את 1 כפות השמן הנותרות במחבת לא דביקה גדולה מעל חום בינוני-גבוה. מבשלים בקבוצות עד מבושל דרך, 2 עד 3 דקות לכל צד, הוספת שמן יותר למחבת במידת הצורך. מקפלים את בזיליקום לתוך הפלפלים ומגישים עם אמנון.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.
![סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס]()
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.