עין צלע מיושנת עם פירה בצל
סטייק עין עם פירה בצל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה עד 42 גרם חלבון 49 גרם של שומן, וסך הכל 646 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך חלב חמאה, מלח ים גס, ענפי עשב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דל פחמימות, דיאט. נסו פניני עם מורטדלה, בצל אדום כבוש, פרובולונה זקנה, בצל מטוגן של גינס וקיש צ'דר לבן מיושן, ו סלט אבטיח, פטה, בצל מקורמל ובצל בלסמי בגילאי (מתכונים דומים).
הוראות
חום 2 כפות חמאה 12 " מחבת כבדה overmedium-חום נמוך.
מוסיפים בצל ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד שקוף (לאלהתחיל), 10-12 דקות.
להוסיף מלאי ו 3/4 כוס מים. להביא לרתיחה, להפחית את החום נמוך, לכסות, ולהמשיך להתבשל עד onionsare מתפרק, כ 20 דקות. Uncoverand לערבב עד בצל הם כמעט יבש( לאלהתפתח), על 5 דקות.
מוסיפים חלב חמאה ו 1 כף מים.פירה עד חלקה. מתבלים במלח כשר.
מחממים תנור ל 177°. מסדרים מתלהחוט בצד תבנית אפייה מעוטרת. ממיסים 2 כפות עם שמן במחבת ברזל יצוק גדולה orlarge מחבת כבדה מעל חום בינוני גבוה.סטייק העונה בנדיבות עם מלח כשר.מבשלים עד קרום חום עמוק טפסים, 3-4minutes לכל צד 1-2 דקות על הקצוות.
מקום על מדף מוכן. צלוי עד thermometerinserted לתוך רשם סטייק 46°, כ 40 דקות. (סטייק ייקח מעל טומדיום-נדיר.)
ממיסים הנותרים 2 כפות חמאה גדולהרוסה מעל חום בינוני גבוה; לבשל חומים untilbutter, על 2 דקות.
הוסף steakand לבשל במשך 30 שניות לכל צד, מאפשרמדבר לספוג חמאה.
חותכים סטייק לתוך 4slices.
מניחים 1 פרוסת סטייק על כל צלחת וsprinkle עם מלח ים. כף חם onionpurée לצד. לפזר עשבי תיבול על פירה.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא לה ג ' וטה האוול הר מרלו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 99 דולר.
![לה ג ' וטה האוול מאונטיין מרלו]()
לה ג ' וטה האוול מאונטיין מרלו
# 37 Wine Spectator Top 100 של 2019the 2016 La Jota Merlot מקיף את כל זה הוא הר מרלו עם מבנה להתענג. הערות של אספרסו, שוקולד מרי, וטוסט בצע blackberry בשלים, minerality, ומשקל על החיך.