עין צלע מלח ופלפל
סטייק עין מלח ופלפל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 946 קלוריות, 91 גר' של חלבון, ו 64 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. אם יש לכם מלח ים גס, פלפל טחון גס, עין צלעות 2"-2", וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במלח ים גס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קליפת שוקולד-שקדים עם מלח ים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. עם כפית מתכונים דומים: שרימפס מלח ופלפל, שרימפס מלח ופלפל, ו שרימפס מלח ופלפל.
הוראות
שים סטייק על מתלה תיל להגדיר על גיליון rimmedbaking. להתייבש עם מגבות נייר.מתבלים עם 1/2 כפית מלח לכל צד. Chilluncovered עד 3 שעות.
Removesteak מן המקרר 1 שעה לפנימחכה ולתת לבוא לטמפרטורת החדר.להתייבש עם מגבות נייר. עונה שובעם 1/2 כפית מלח; לחץ על 1/2 כפית פלפל ממשיך כך חתיכות לדבוק.
לבנות אש בשני אזורים בחום charcoalgrill ישיר (גחלים בינוניים-גבוהים) andindirect (גחלים בינוניות-נמוכות) חום.לחלופין, לחמם גריל גז לגבוהלפני הבישול, משאיר צורב אחד דולק. Sear סטייק על חום ישיר, flippingonce, עד חרוך יפה, 3-4 minutesper צד. (אם התפרצות מתרחשת, השתמש מלקחיים להחליף את הסטייק לחלק קריר יותר של הגריל.) להעביר סטייק לחום עקיף ולצלות, מרפרף פעם אחת, 3-4minutes לכל צד. באמצעות מלקחיים, להרים steakand לצרוב את שני הקצוות (בצד העצם ואת הצד השומן) במשך 1-2 דקות sideto לעבד חלק מהשומן. סטייק גריל todesired טמפרטורה, 14-18 דקות totalor עד לקריאה מיידית thermometerregisters 120°f לנדיר (סטייק ייקח מעל 125°f, או בינוני-נדיר, כפי שהוא נח).
להעביר סטייק ללוח גילוף; תן לנוח במשך 10 דקות. חותכים את התבואה, מתבלים במלח ים גס ומגישים.