עין צלע צרובה, סלסה ורדה, אורז מלוכלך
תשכחו לצאת לאכול או להזמין אוכל לקחת בכל פעם שאתם חושקים באוכל מקסיקני. נסו להכין בבית עין צלע צרובה, סלסה ורדה, אורז מלוכלך. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 55 גרם חלבון, 45 גרם שומן, ובסך הכל 855 קלוריות. מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מגיש 4 . 1 אדם התרשם מתכון זה. רק מעטים מאוד אהבו את התוספת הזו. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות. אם יש לכם בצל, שעועית שחורה, בצל וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 82%. ציון זה מצוין. מתכונים דומים: עין צלע צרובה במחבת עם שאלוט מזוגג, עין צלע צרובה, רוטב מחבת עגבניות, ו סטייק עין צלע פאן-צרוב עם ב ' סייגרנייז.
הוראות
לסלסה ורדה: ראשית, קוביות את העגבניות, חתוכות בינוניות, ואז מחית אותן במעבד מזון או בבלנדר. לאחר מכן מוסיפים את הכוסברה, הבצל, הבלסמי, השום, השמן והג ' לפנוס. שוב, מחית, טועמת, ואז מתבלים במלח ופלפל. לאחר תיבול, במקום במקרר לפחות 1 שעה כדי לאפשר את הטעמים להתמזג.
לאורז המלוכלך: במחבת מטגנת על אש בינונית-גבוהה מוסיפים את השמן ומניחים להתחמם. לאחר מכן, מוסיפים את הבצל ומבשלים, בתנועת ערבוב, עד לשקיפות קלה. זה אמור לקחת 3 עד 4 דקות. לאחר מכן, מוסיפים את השעועית והגזר המבושלים ומאפשרים להתחמם. לאחר מכן מוסיפים את מיץ העגבניות ומנמיכים את האש לבינונית-נמוכה. ממשיכים לבשל עד שהמיץ הצטמצם ל -1 / 4 כוס, 3 עד 4 דקות. לאחר מכן, מוסיפים את האורז. מחממים את האורז ומערבבים את הטעמים על אש בינונית-נמוכה למשך 5 דקות. לאחר שהאורז התחמם והמיץ סיים לצמצם, מסירים מהאש, מוסיפים את עלי הסלרי, טועמים ומתבלים לפי העדפה עם תבלין הקג ' ון.
לסטייק: במחבת מטגנת גדולה על אש גבוהה מוסיפים ומחממים את השמן למשך 1 עד 2 דקות.
מפזרים את הסטייקים משני הצדדים עם המלח והפלפל, ומוסיפים לתבנית. מנמיכים את האש לבינונית-גבוהה ומבשלים 3 עד 4 דקות. הפוך את הסטייק וחזור על התהליך בצד השני למשך 3 עד 4 דקות אחרונות.
מוציאים מהתבנית, מניחים לנוח ומגישים מעל האורז המלוכלך. מסיימים עם סלסה ורדה.
יין מומלץ: סוביניון בלאן, יין ורדים, אלברינו
סוביניון בלאן, יין רוז, אלברינו הם בחירה מצוינת עבור אורז מלוכלך. יינות אלכוהול דלי טאנין ונמוכים אלה ישלימו את החום במנות קייג ' ון חריפות, במקום לגרום לפה לשרוף יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא מומו סוביניון בלאן. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -15 דולר.
![מומו סוביניון בלאן]()
מומו סוביניון בלאן
מציג אף מורכב עם ניחוחות של פירות טרופיים, תווים עשבוניים ורמז לקסיס. התסיסה הטבעית מוסיפה איכות עשירה ומרקמת לחיך, עם תווים עדינים של גרידת לימון ופסיפלורה. הגימור פריך ויבש. טעים עם כל סוגי פירות הים וסלטי הקיץ, או ליהנות מעצמו כאפריטיף מרענן.