קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות62
מטבחיםמקסיקני
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עין צלע צרובה, סלסה ורדה, אורז מלוכלך

עין צלע צרובה, סלסה ורדה, אורז מלוכלך
תשכחו לצאת לאכול או להזמין אוכל לקחת בכל פעם שאתם חושקים באוכל מקסיקני. נסו להכין בבית עין צלע צרובה, סלסה ורדה, אורז מלוכלך. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 55 גרם חלבון, 45 גרם שומן, ובסך הכל 855 קלוריות. מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מגיש 4 . 1 אדם התרשם מתכון זה. רק מעטים מאוד אהבו את התוספת הזו. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות. אם יש לכם בצל, שעועית שחורה, בצל וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 82%. ציון זה מצוין. מתכונים דומים: עין צלע צרובה במחבת עם שאלוט מזוגג, עין צלע צרובה, רוטב מחבת עגבניות, ו סטייק עין צלע פאן-צרוב עם ב ' סייגרנייז.

הוראות

1
לסלסה ורדה: ראשית, קוביות את העגבניות, חתוכות בינוניות, ואז מחית אותן במעבד מזון או בבלנדר. לאחר מכן מוסיפים את הכוסברה, הבצל, הבלסמי, השום, השמן והג ' לפנוס. שוב, מחית, טועמת, ואז מתבלים במלח ופלפל. לאחר תיבול, במקום במקרר לפחות 1 שעה כדי לאפשר את הטעמים להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
יכול) סלסה ורדה משומרתיכול) סלסה ורדה משומרת
1 כף חלפיניו, פרוס דק1 כף חלפיניו, פרוס דק
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
לאורז המלוכלך: במחבת מטגנת על אש בינונית-גבוהה מוסיפים את השמן ומניחים להתחמם. לאחר מכן, מוסיפים את הבצל ומבשלים, בתנועת ערבוב, עד לשקיפות קלה. זה אמור לקחת 3 עד 4 דקות. לאחר מכן, מוסיפים את השעועית והגזר המבושלים ומאפשרים להתחמם. לאחר מכן מוסיפים את מיץ העגבניות ומנמיכים את האש לבינונית-נמוכה. ממשיכים לבשל עד שהמיץ הצטמצם ל -1 / 4 כוס, 3 עד 4 דקות. לאחר מכן, מוסיפים את האורז. מחממים את האורז ומערבבים את הטעמים על אש בינונית-נמוכה למשך 5 דקות. לאחר שהאורז התחמם והמיץ סיים לצמצם, מסירים מהאש, מוסיפים את עלי הסלרי, טועמים ומתבלים לפי העדפה עם תבלין הקג ' ון.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
3 כוסות תירס שלם משומר, סחוט3 כוסות תירס שלם משומר, סחוט
1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
אפונה גויה®אפונה גויה®
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
לסטייק: במחבת מטגנת גדולה על אש גבוהה מוסיפים ומחממים את השמן למשך 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מפזרים את הסטייקים משני הצדדים עם המלח והפלפל, ומוסיפים לתבנית. מנמיכים את האש לבינונית-גבוהה ומבשלים 3 עד 4 דקות. הפוך את הסטייק וחזור על התהליך בצד השני למשך 3 עד 4 דקות אחרונות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוציאים מהתבנית, מניחים לנוח ומגישים מעל האורז המלוכלך. מסיימים עם סלסה ורדה.
מרכיבים שתצטרך
יכול) סלסה ורדה משומרתיכול) סלסה ורדה משומרת
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי

יין מומלץ: סוביניון בלאן, יין ורדים, אלברינו

סוביניון בלאן, יין רוז, אלברינו הם בחירה מצוינת עבור אורז מלוכלך. יינות אלכוהול דלי טאנין ונמוכים אלה ישלימו את החום במנות קייג ' ון חריפות, במקום לגרום לפה לשרוף יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא מומו סוביניון בלאן. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -15 דולר.
מומו סוביניון בלאן
מומו סוביניון בלאן
מציג אף מורכב עם ניחוחות של פירות טרופיים, תווים עשבוניים ורמז לקסיס. התסיסה הטבעית מוסיפה איכות עשירה ומרקמת לחיך, עם תווים עדינים של גרידת לימון ופסיפלורה. הגימור פריך ויבש. טעים עם כל סוגי פירות הים וסלטי הקיץ, או ליהנות מעצמו כאפריטיף מרענן.