עכבישי צב עם קפה וביצי עכבישי שוקולד פיסטוק
עכבישי צב עם קפה וביצי עכבישי שוקולד פיסטוק עשויים להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. והוא יספק כ 24 מנות. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 67 גרם של שומן, וסך הכל 932 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא סירופ תירס, סוכר חום, פיסטוקים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מושלם עבור ליל כל הקדושים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו עוגת עכביש שוקולד עם מוס קרמל-קפה, ביצי שלג עם פודינג פיסטוק וטפטוף שוקולד, ו עכביש מפחיד ביצים ממולאות (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: 24 כיפה שוקולד קטן תבניות
עבור עכבישי הצב: מחממים את התנור ל 325 מעלות F.
מורחים את הפקאן באופן שווה על מחצלת סיליקון על תבנית אפייה.
מניחים בתנור ואופים עד קלוי, 7 עד 10 דקות.
מערבבים את הסוכר, סוכר חום, מלח, שמנת, סירופ תירס קל וחמאה בסיר קטן ומערבבים כל הזמן על חום נמוך עד שהסוכרים מתמוססים.
מוסיפים את סודה לשתיה ומגבירים את החום לגובה בינוני, תוך ערבוב מתמיד. מבשלים את הקרמל ל 244 מעלות F. מיד לטבול את החלק התחתון של המחבת החמה באמבט קרח כדי לעצור את הבישול של הקרמל.
מוסיפים את הוניל והרום. כף הקרמל מעל אגוזי פקאן קלוי כך הקרמל הוא מוכתם בכל רחבי האגוזים.
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר. עבור גנאש קפה: בסיר קטן על חום בינוני, caramelize הסוכר לענבר כהה.
מחממים את הקרם, פלר דה סאל, ואספרסו טחון במיקרוגל עד שהוא חם למגע, 1 עד 2 דקות. מוסיפים בזהירות את קרם האספרסו לסוכר המבושל ומחזירים אותו לרתיחה. להיות זהיר מאוד נקודה זו כי הסוכר יהיה בועה עד ברגע הקרם מגיע במגע עם הסוכר. רק לשמור לשפוך את הקרם לאט תוך ערבוב כל הזמן.
מניחים את השוקולד, דבש, חמאה וליקר קפה בקערה גדולה. מסננים את הקרמל על השוקולד.
בואו לשבת במשך 30 שניות, ולאחר מכן להקציף לשלב.
תנו לעמוד בטמפרטורת החדר עד שהקצוות יתחילו להתגבש. עבור גנאש פיסטוק: בסיר קטן, להביא את קרם וסירופ תירס קל לרתיחה.
מניחים את החמאה, שוקולד לבן, מתחם פיסטוק בקערה קטנה.
יוצקים את השמנת החמה על השוקולד.
בואו לעמוד במשך 10 שניות, ולאחר מכן להקציף לשלב. מקפלים בפיסטוקים הקצוצים.
תנו לעמוד בטמפרטורת החדר עד שהקצוות יתחילו להתגבש. צינור לתוך החצי השני של כיפת מעטפת השוקולד. עבור כיפות השוקולד: ממיסים את ציפוי השוקולד ויוצקים לתוך התבנית, נותנים לו לשבת במשך 30 שניות, ושופכים בחזרה החוצה.
תן לזה להתגבש לחלוטין. חזור עם כל התבניות. צינור גנאש קפה לתבניות השוקולד. דבק את 2 החצאים יחד עם שוקולד ציפוי נמס.
מתכון זה סופק על ידי שפים מקצועיים כבר scaled למטה ממתכון בתפזורת המסופקת על ידי מסעדה. טבחים רשת מזון שפים לא בדקו את המתכון הזה, בפרופורציות שצוינו, ולכן, אנחנו לא יכולים לעשות כל ייצוג לגבי התוצאות.