קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות24
ציון בריאות4
מגזין

עכבישי צב עם קפה וביצי עכבישי שוקולד פיסטוק

עכבישי צב עם קפה וביצי עכבישי שוקולד פיסטוק
עכבישי צב עם קפה וביצי עכבישי שוקולד פיסטוק עשויים להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. והוא יספק כ 24 מנות. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 67 גרם של שומן, וסך הכל 932 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא סירופ תירס, סוכר חום, פיסטוקים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מושלם עבור ליל כל הקדושים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו עוגת עכביש שוקולד עם מוס קרמל-קפה, ביצי שלג עם פודינג פיסטוק וטפטוף שוקולד, ו עכביש מפחיד ביצים ממולאות (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: 24 כיפה שוקולד קטן תבניות
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
2
עבור עכבישי הצב: מחממים את התנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
מורחים את הפקאן באופן שווה על מחצלת סיליקון על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
פקאניםפקאנים
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
מניחים בתנור ואופים עד קלוי, 7 עד 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
מערבבים את הסוכר, סוכר חום, מלח, שמנת, סירופ תירס קל וחמאה בסיר קטן ומערבבים כל הזמן על חום נמוך עד שהסוכרים מתמוססים.
מרכיבים שתצטרך
סירופ תירס קלסירופ תירס קל
סוכר חוםסוכר חום
חמאהחמאה
קרםקרם
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
6
מוסיפים את סודה לשתיה ומגבירים את החום לגובה בינוני, תוך ערבוב מתמיד. מבשלים את הקרמל ל 244 מעלות F. מיד לטבול את החלק התחתון של המחבת החמה באמבט קרח כדי לעצור את הבישול של הקרמל.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
קרמלקרמל
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
קרחקרח
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מוסיפים את הוניל והרום. כף הקרמל מעל אגוזי פקאן קלוי כך הקרמל הוא מוכתם בכל רחבי האגוזים.
מרכיבים שתצטרך
קרמלקרמל
ונילוניל
פקאניםפקאנים
אגוזיםאגוזים
רוםרום
8
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר. עבור גנאש קפה: בסיר קטן על חום בינוני, caramelize הסוכר לענבר כהה.
מרכיבים שתצטרך
קפהקפה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
9
מחממים את הקרם, פלר דה סאל, ואספרסו טחון במיקרוגל עד שהוא חם למגע, 1 עד 2 דקות. מוסיפים בזהירות את קרם האספרסו לסוכר המבושל ומחזירים אותו לרתיחה. להיות זהיר מאוד נקודה זו כי הסוכר יהיה בועה עד ברגע הקרם מגיע במגע עם הסוכר. רק לשמור לשפוך את הקרם לאט תוך ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו טחוןאספרסו טחון
Fleur De SelFleur De Sel
אספרסואספרסו
קרםקרם
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
10
מניחים את השוקולד, דבש, חמאה וליקר קפה בקערה גדולה. מסננים את הקרמל על השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
ליקר קפהליקר קפה
שוקולדשוקולד
קרמלקרמל
חמאהחמאה
דבשדבש
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
11
בואו לשבת במשך 30 שניות, ולאחר מכן להקציף לשלב.
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
12
תנו לעמוד בטמפרטורת החדר עד שהקצוות יתחילו להתגבש. עבור גנאש פיסטוק: בסיר קטן, להביא את קרם וסירופ תירס קל לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
סירופ תירס קלסירופ תירס קל
אגוזי פיסטוקאגוזי פיסטוק
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
13
מניחים את החמאה, שוקולד לבן, מתחם פיסטוק בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבןשוקולד לבן
אגוזי פיסטוקאגוזי פיסטוק
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
14
יוצקים את השמנת החמה על השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
קרםקרם
15
בואו לעמוד במשך 10 שניות, ולאחר מכן להקציף לשלב. מקפלים בפיסטוקים הקצוצים.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי פיסטוקאגוזי פיסטוק
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
16
תנו לעמוד בטמפרטורת החדר עד שהקצוות יתחילו להתגבש. צינור לתוך החצי השני של כיפת מעטפת השוקולד. עבור כיפות השוקולד: ממיסים את ציפוי השוקולד ויוצקים לתוך התבנית, נותנים לו לשבת במשך 30 שניות, ושופכים בחזרה החוצה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
17
תן לזה להתגבש לחלוטין. חזור עם כל התבניות. צינור גנאש קפה לתבניות השוקולד. דבק את 2 החצאים יחד עם שוקולד ציפוי נמס.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
קפהקפה
18
מתכון זה סופק על ידי שפים מקצועיים כבר scaled למטה ממתכון בתפזורת המסופקת על ידי מסעדה. טבחים רשת מזון שפים לא בדקו את המתכון הזה, בפרופורציות שצוינו, ולכן, אנחנו לא יכולים לעשות כל ייצוג לגבי התוצאות.

מרכיבים

0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים113פלפל האבנרוסוכר חום, מנופהסוכר חום, מנופה907פלפל האבנרוציפוי שוקולד מרירציפוי שוקולד מריר5קרום: פירורי קרקר גרהםליקר קפה (מומלץ: Kahlua)ליקר קפה (מומלץ: Kahlua)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרסירופ תירס קלסירופ תירס קל1גבינת פרמזן מגוררתסירופ תירס קלסירופ תירס קל591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת4141 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת1אוראו ממולאים כפוליםרום כהה (מומלץ: Meyer ' s)רום כהה (מומלץ: Meyer ' s)0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)fleur de selfleur de sel21פלפל האבנרו1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים454פלפל האבנרו4 אונקיות שוקולד חלב, קצוצים בערך4 אונקיות שוקולד חלב, קצוצים בערך907פלפל האבנרופקאן, קצוץפקאן, קצוץ2קרום: פירורי קרקר גרהםמתחם פיסטוקמתחם פיסטוק28פלפל האבנרופיסטוקים, קצוצים בערךפיסטוקים, קצוצים בערך0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק177פלפל האבנרותערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה227פלפל האבנרותערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה43פלפל האבנרוכפות חמאה ללא מלח, טמפרטורת החדרכפות חמאה ללא מלח, טמפרטורת החדר50פלפל האבנרוחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח4קרום: פירורי קרקר גרהם(1/2 מקל) חמאה ללא מלח(1/2 מקל) חמאה ללא מלח2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)128פלפל האבנרושוקולד לבן, קצוץ בערךשוקולד לבן, קצוץ בערך1גבינת פרמזן מגוררתאספרסו טחוןאספרסו טחון