קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות8
ציון בריאות7
מגזין

עלי פרילה במרינדה

עלי פרילה במרינדה
עלי פרילה במרינדה עשויים להיות רק תוספת שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 11 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. לכי לחנות וקחי שום, סוכר, רוטב סויה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עלי פרילה במרינדה (Kkaennip-jangajji), Kkaetnip Jangajji (עלי פרילה כבושים קוריאנים), ו Perilla מתובל משאיר פנקייק (Kkaenip Jang Ddeok) (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשטוף ולייבש את עלי הפרילה. כדי להפוך את המרינדה, לערבב הכל יחד בקערה קטנה, הוספת מלאי יותר לפי הצורך, כך הדבק יש עקביות חלקה.
מרכיבים שתצטרך
Shiso משאירShiso משאיר
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
במיכל עם מכסה, להניח עלה פרילה שטוח על הקרקעית ולהוסיף כפית קטנה של המרינדה, על 1/4 כפית, להפיץ אותו באופן שווה על העלה.
מרכיבים שתצטרך
Shiso משאירShiso משאיר
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
3
שכבה נוספת עלה פרילה על גבי וחזור עד העלים ומרינדה משמשים למעלה.
מרכיבים שתצטרך
Shiso משאירShiso משאיר
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
4
לאחסן במקרר לפחות 2 שעות, או עד שבועיים. לאכול עם אורז ומנות בצד השני.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®אפונה גויה®