עלי תרד של אמא בארט-וויליאמס
עלי התרד של אמא בארט-וויליאמס הם ללא גלוטן וללא לקטוז מנה צדדית. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 122 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ותביאו שמן תמרים בתול, חמאת בוטנים, פלפל הבנרו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 89%. נסו BART ' S Ultimate BLT, עוגת הסרטן של בארט, ו Bad Bart ' s Black Jambalaya (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים בצל, פלפל ירוק, פלפל habanero, ושמן בבלנדר עד שמנת.
להעביר את תערובת הבצל לסיר מלאי.
מוסיפים מים, חמאת בוטנים, קוביות מרק ומלח לתערובת הבצל.
מניחים כיסוי על סיר המניות ומביאים את התערובת לרתיחה; מבשלים לרתיחה במשך 30 דקות.
מערבבים את התרד לתוך התערובת הרותחת; להחליף את הכיסוי על סיר המניות ומבשלים עד המים התאדו קצת ואת הרוטב יש את העקביות של רוטב, על 30 דקות יותר.