קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות13
מגזין

עם ביצים, בייקון ופרמזן, אתה פשוט לא יכול להשתבש

עם ביצים, בייקון ופרמזן, אתה פשוט לא יכול להשתבש
עם ביצים, בייקון ופרמזן, אתה פשוט לא יכול להשתבש יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה עד 22 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 521 קלוריות. אם יש לך גבינת פרמזן, פטרוזיליה, פסטה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפסטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פסטה קינוח שוקולד כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: תה קר האי הלא נכון, שוקולד-בייקון שקדים-גלידת בייקון וביצים, ו ביצי פרמזן.

הוראות

1
מבשלים את הבייקון במחבת גדולה על אש בינונית עד פריך, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מעבירים בייקון למגבות נייר לניקוז.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
3
יוצקים את כל אבל 2 כפות שומן.
4
הוסף כרישה למחבת ו sautée עד רך, על 6 דקות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
בינתיים, לבשל את הפסטה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רך עדיין מוצק לנשיכה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
ניקוז, הזמנת 1/2 כוס בישול נוזלי.
7
להקציף ביצים וגבינת פרמזן 1/2 כוס בקערה בינונית להתמזג. בהדרגה להוסיף 1/4 כוס פסטה בישול נוזלי.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
מוסיפים פסטה לכרישה במחבת.
מרכיבים שתצטרך
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
יוצקים תערובת ביצה על פסטה ומערבבים (אני שם את המחבת על חום נמוך מאוד) עד הרוטב הוא רק שמנת וביצים כבר לא גלם, על 2 או 3 דקות. תיזהר לא לבשל יותר מדי, או שהביצים יתערבלו.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
הוסף חלק הנותרים 1/4 כוס פסטה בישול נוזלי אם פסטה יבש.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
11
מערבבים את הבייקון והפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
12
מגישים פסטה עם גבינת פרמזן נוספת.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי