עניבות פרפר עם ברוקולי פסטו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עניבות פרפר עם ברוקולי פסטו. מנה אחת מכילה עד 20 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 431 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפל, עגבנייה שזיפים, פסטה עניבת פרפר רבגרינית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו פסטו Bowties עם Fetan ועגבניות, עניבות פרפר וברוקולי, ו עניבות פרפר עם ברוקולי ונקניק (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים ברוקולי לפי ההוראות על התיק עד פריך במכרז; לנקז. שימו בצד 1 1/2 כוסות של הברוקולי.
מניחים 1 1/2 כוסות ברוקולי וכל שאר החומרים פסטו במעבד מזון. כיסוי; תהליך עד חלקה, לעצור מדי פעם כדי לגרד את הצדדים עם מרית גומי.
בסיר 4 ליטר, לבשל פסטה לפי ההוראות על החבילה, הוספת שמורות 1 1/2 כוסות ברוקולי ופלפל בל במהלך 1 דקה אחרונה של זמן בישול.
להוסיף עגבניות ופסטו; לזרוק מעיל.