תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עניבות פרפר עם ברוקולי פסטו. מנה אחת מכילה עד 20 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 431 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפל, עגבנייה שזיפים, פסטה עניבת פרפר רבגרינית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו פסטו Bowties עם Fetan ועגבניות, עניבות פרפר וברוקולי, ו עניבות פרפר עם ברוקולי ונקניק (מתכונים דומים).
הוראות
1
מבשלים ברוקולי לפי ההוראות על התיק עד פריך במכרז; לנקז. שימו בצד 1 1/2 כוסות של הברוקולי.
מרכיבים שתצטרך
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
2
מניחים 1 1/2 כוסות ברוקולי וכל שאר החומרים פסטו במעבד מזון. כיסוי; תהליך עד חלקה, לעצור מדי פעם כדי לגרד את הצדדים עם מרית גומי.
מרכיבים שתצטרך
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
3
בסיר 4 ליטר, לבשל פסטה לפי ההוראות על החבילה, הוספת שמורות 1 1/2 כוסות ברוקולי ופלפל בל במהלך 1 דקה אחרונה של זמן בישול.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
מתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
ניקוז; מקום בקערה הגשה.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה