קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות16
מגזין

עניבות פרפר עם נקניק איטלקי ברוטב בזיליקום שמנת

עניבות פרפר עם נקניק איטלקי ברוטב בזיליקום שמנת
זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. אם יש לכם פסטה עניבת פרפר, גבינת פרמזן, בזיליקום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עניבות פרפר עם נקניק איטלקי ברוטב בזיליקום שמנת, נקניק איטלקי Rigatoni ברוטב בזיליקום עגבניות עם פלפלים וקייל, ו נקניק איטלקי Rigatoni עם רוטב שמנת חריף (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. לבשל פסטה במשך 8-10 דקות, או עד אל דנטה, לנקז ולשטוף עם מים קרים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
במחבת גדולה, מחממים שמן על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
הוסף נקניק decased למחבת ולהתפורר עם כף עץ כפי שהוא מבשל.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים פתיתי פלפל אדום וממשיכים לטגן עד הנקניק הוא כבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
5
מוסיפים בצל ושום למחבת וממשיכים עד שהבצל מתרכך. מערבבים עגבניות ומלח, (אם משתמשים בעגבניות טריות מטגנים אותן במשך 3 דקות עד שהן מתרככות) ואז מוסיפים שמנת קלה וגבינת פרמזן; מבשלים בעדינות עד שהתערובת מתעבה (כ 5 דקות). מערבבים את הפסטה מבושלת בזיליקום וחום דרך, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
קרם בהירקרם בהיר
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
שום גויה®שום גויה®
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Caposaldo קיאנטי. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
קיאנטי Caposaldo
קיאנטי Caposaldo
Caposaldo קיאנטי הוא אדום אודם עם בושם פירותי, מרקם חלק, מבנה מעולה וגימור ארוך, אלגנטי.הכי טוב עם פיצה, ופסטה עם רטבים על בסיס עגבניות או בשר.