עניבות פרפר עם נקניק איטלקי ברוטב בזיליקום שמנת
זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. אם יש לכם פסטה עניבת פרפר, גבינת פרמזן, בזיליקום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עניבות פרפר עם נקניק איטלקי ברוטב בזיליקום שמנת, נקניק איטלקי Rigatoni ברוטב בזיליקום עגבניות עם פלפלים וקייל, ו נקניק איטלקי Rigatoni עם רוטב שמנת חריף (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. לבשל פסטה במשך 8-10 דקות, או עד אל דנטה, לנקז ולשטוף עם מים קרים. תניח בצד.
במחבת גדולה, מחממים שמן על אש בינונית.
הוסף נקניק decased למחבת ולהתפורר עם כף עץ כפי שהוא מבשל.
מוסיפים פתיתי פלפל אדום וממשיכים לטגן עד הנקניק הוא כבר לא ורוד.
מוסיפים בצל ושום למחבת וממשיכים עד שהבצל מתרכך. מערבבים עגבניות ומלח, (אם משתמשים בעגבניות טריות מטגנים אותן במשך 3 דקות עד שהן מתרככות) ואז מוסיפים שמנת קלה וגבינת פרמזן; מבשלים בעדינות עד שהתערובת מתעבה (כ 5 דקות). מערבבים את הפסטה מבושלת בזיליקום וחום דרך, כ 3 דקות.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Caposaldo קיאנטי. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
![קיאנטי Caposaldo]()
קיאנטי Caposaldo
Caposaldo קיאנטי הוא אדום אודם עם בושם פירותי, מרקם חלק, מבנה מעולה וגימור ארוך, אלגנטי.הכי טוב עם פיצה, ופסטה עם רטבים על בסיס עגבניות או בשר.