עניבות פרפר עם עגבניות, פטה, רוטב בלסמי
עניבות פרפר עם עגבניות, פטה, רוטב בלסמי הוא מנת תוספת צמחונית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 321 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שאלוט, חרדל דיז'ון, צלפים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו עניבות פרפר עם פסטו, פטה ועגבניות שרי, סלט סלק, ארוגולן ופטה עם רוטב הקורנית הבלסמית של הילארי, ו סלט אורזו עם ארטישוק, עגבניות, חומוס, פטה & לימון בזיליקום (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מערבבים פסטה מבושלת, עגבניות, ענבים ובזיליקום בקערה גדולה.
בעוד פסטה מבשלת, לשלב חומץ הבא 6 מרכיבים (דרך פלפל) בקערה קטנה, ערבוב עם מקצף. בהדרגה להוסיף שמן לתערובת חומץ, ערבוב כל הזמן עם מקצף.
טפטוף ויניגרט על תערובת פסטה; לזרוק היטב מעיל.
להוסיף גבינה; לזרוק לשלב.
שלב 1 כפית שמן זית כתית אקסטרה, 1/4 כפית מלח, 1/8 כפית פלפל שחור טחון טרי, ו 1 קילו אספרגוס גזוז.
מחממים מחבת גריל על חום בינוני-גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים אספרגוס למחבת; מבשלים 5 דקות או עד מכרז, פונה פעם אחת.