עניבת פרפר טונה פלורנטין
עניבת פרפר טונה פלורנטין הוא pescatarian ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 49 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 582 קלוריות. גשו לסופר וקנו טונה, פארפאל פסטה, עגבניות רומה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 91%. מתכונים דומים: טונה פלורנטין, פניני טונה פלורנטין, ו ביצה פלורנטין.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז.
בסיר גדול, להמיס את המרגרינה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים חלב רוטב פסטו לערבב; מביאים לרתיחה ערבוב כל הזמן עם מקציף חוט עד מעורבב היטב ורותח. להפחית את החום ולהוסיף תרד ופטריות. מבשלים במשך 3 עד 4 דקות, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים פסטה מבושלת, טונה ועגבניות, מערבבים בעדינות למעיל. מבשלים 3 עד 5 דקות עד מחומם היטב.