עצי ברוקולי עם מטבל שעועית לבנה שמנת
עצי ברוקולי עם מטבל שעועית לבנה שמנת נטול גלוטן, וטבעוני מנה צדדית. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 117 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. אם יש לכם ברוקולי, טופו משי, קאיין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו ברוקולי שמנת-מרק שעועית לבנה, ברוקולי שמנת-מרק שעועית לבנה, ו מרק פלפל אדום קלוי עם עצי ברוקולי פסטו (מתכונים דומים).
הוראות
בלנש ברוקולי בסיר של מים מלוחים רותחים (1 כף מלח עבור 6 ליטרים מים), חשוף, 2 דקות, ולאחר מכן לנקז במסננת. מיד לצלול מסננת עם ברוקולי לאמבט קרח להפסיק לבשל, ואז לנקז שוב.
מורחים ברוקולי על מגבת מטבח לייבוש. (ברוקולי עדיין יהיה פריך.)
עם מנוע של מעבד מזון פועל, טיפת שום דרך צינור הזנה לעבד עד קצוץ דק.
להוסיף מרכיבים שנותרו (למעט ברוקולי) ו 1/2 כפית מלח פירה עד חלקה. לטבול בכוח דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה, השלכת מוצקים.
* ברוקולי יכול להיות מבושל 1 יום קדימה ומקורר בשקית אטומה. * מטבל יכול להתבצע 2 ימים קדימה ומקורר, מכוסה. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.