עצם קאובוי Rib-עין עם ראגו פטריות פינטו-בר וטבעות בצל צ'ילה אדומות
עצם ב קאובוי Rib-עין עם ראגו פטריות פינטו-בר וטבעות בצל צ'ילה אדומות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 185 גרם חלבון 126 גרם של שומן, וסך הכל 2533 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %78 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פלפל, פפריקה, פלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. נסו המבורגרים בוקרים עם טבעות בצל, צדפות אפויות עם ראגו פטריות בר, ו פטריות בר לראגו על פולנטה שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים היטב את המלח, צ ' ילי מיובש, פפריקה וסוכר בקערת ערבוב ומחפשים את הסטייקים בתערובת כדי מעיל באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי מיובש
פפריקה
סטייק.
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
2
תן להשרות במשך 12 שעות או לילה, בקירור.
3
כדי להפוך את הרוטב, מניחים את השעועית בסיר עם מרק או מים. מביאים לרתיחה, להפחית את החום לרתיחה, ומבשלים 45 דקות עד 1 שעה, עד מכרז, לבדוק כל 20 דקות בערך; להוסיף יותר מרק או מים לפי הצורך כדי לשמור על השעועית מכוסה. כאשר השעועית רכה, מתבלים במלח ופלפל ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שעועית
מרק
רוטב
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
4
מחממים את החמאה או השמן המובהקים במחבת גדולה או מחממים על חום בינוני עד לעישון קל.
מרכיבים שתצטרך
חמאה מזוקקת
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מוסיף את שאלוט ושום, ומבשלים 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
שאלות
שום
6
מוסיף את הפטריות ותירס. Deglaze המחבת עם היין האדום ולהפחית את הנוזל על ידי 3/4 על חום גבוה, תוך גירוד המחבת עם מרית להמיס את המיצים המוצקים.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
יין אדום
תירס
ציוד שתשתמש בו
מרית
מחבת
7
מוסיפים את דמי-גלייס, פירה צ ' יפוטלה, מרווה, שעועית שמורה ועגבניה. להפחית את הנוזל בשליש, להוסיף את בזיליקום, לטאטא את החמאה ואת העונה עם מלח. לשמור על רוטב חם תוך צליית סטייקים והכנת טבעות בצל.
מרכיבים שתצטרך
מחית צ 'יפוטלה צ' ילה
חמאה
סטייק.
עגבנייה
באזיל!
שעועית
בצל
רוטב
מרווה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
8
הכן אש בינונית-חמה בגריל עם בריקטים פחם. סטייקים גריל כדי doneness הרצוי, על 5 עד 7 לכל צד עבור בינוני נדיר.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.
ציוד שתשתמש בו
גריל
9
מגישים עם רוטב וטבעות בצל.
מרכיבים שתצטרך
בצל
רוטב
10
יוצקים מספיק שמן קנולה במחבת לבוא 3 עד 4 אינץ ' בצד של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
שמן קנולה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
11
חום ל 350 מעלות F.
12
עבור טבעות בצל, יוצקים מספיק חלב בקערת ערבוב גדולה כדי לכסות בצל פרוס; להשרות במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל
חלב
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
13
לשלב ביסודיות את כל החומרים יבשים בקערה, למעט מלח קאיין. לנער חלב עודף את הבצל ולזרוק לתוך תערובת קמח עד מצופה היטב. מטגנים בשמן קנולה עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
שמן קנולה
פלפל קאיין טחון
בצל
קמח לכל מטרה
סוכר אדום גס
חלב
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
14
הסר מן השמן ואת העונה עם מלח קאיין לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פלפל קאיין טחון
מלח
שמן בישול
1
משרים 6 עד 8 חתיכות קטנות של עץ ארומטי (היקורי רצוי) במשך 20 דקות במים.
מרכיבים שתצטרך
מים
2
לבנות אש מעשן עם בריקטים פחם עץ ומתנע חשמלי (להימנע התחלה כימית שכן הם להקנות טעמים לא נעימים בעשן). כאשר בריקטים עדיין זוהרים אבל קצת אפור (כ -20 דקות מהבערת אש), להוסיף גושי עץ ספוג.
3
תן לשרוף במשך 5 דקות. הטמפרטורה של המעשן צריך להירשם כ 180 מעלות.
4
מניחים צ ' ילי וירקות על גריל מעל מחבת מים ומכסים עם העליון של מעשן. עשן מרכיבים במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירק
פלפל צ ' ילי
מים
ציוד שתשתמש בו
גריל
מחבת
5
הסר מרכיבים ממעשן ומניח בסיר 2 ליטר עם מלאי עגל. מביאים לרתיחה ולהפחית את הנוזל על ידי 1/
מרכיבים שתצטרך
ציר עגל
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
6
מקציפים בחרדל. מסננים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
חרדל
ציוד שתשתמש בו
מקציף
7
בסיר קטן, לטאטא יחד את החומץ והסוכר. מביאים לרתיחה וממשיכים לבשל עד שהתערובת הופכת לסירופית, כ -3 דקות.