קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות90
מגזין

עצם קאובוי Rib-עין עם ראגו פטריות פינטו-בר וטבעות בצל צ'ילה אדומות

עצם קאובוי Rib-עין עם ראגו פטריות פינטו-בר וטבעות בצל צ'ילה אדומות
עצם ב קאובוי Rib-עין עם ראגו פטריות פינטו-בר וטבעות בצל צ'ילה אדומות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 185 גרם חלבון 126 גרם של שומן, וסך הכל 2533 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %78 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פלפל, פפריקה, פלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. נסו המבורגרים בוקרים עם טבעות בצל, צדפות אפויות עם ראגו פטריות בר, ו פטריות בר לראגו על פולנטה שמנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים היטב את המלח, צ ' ילי מיובש, פפריקה וסוכר בקערת ערבוב ומחפשים את הסטייקים בתערובת כדי מעיל באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי מיובשפלפל צ ' ילי מיובש
פפריקהפפריקה
סטייק.סטייק.
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
2
תן להשרות במשך 12 שעות או לילה, בקירור.
3
כדי להפוך את הרוטב, מניחים את השעועית בסיר עם מרק או מים. מביאים לרתיחה, להפחית את החום לרתיחה, ומבשלים 45 דקות עד 1 שעה, עד מכרז, לבדוק כל 20 דקות בערך; להוסיף יותר מרק או מים לפי הצורך כדי לשמור על השעועית מכוסה. כאשר השעועית רכה, מתבלים במלח ופלפל ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שעועיתשעועית
מרקמרק
רוטברוטב
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
מחממים את החמאה או השמן המובהקים במחבת גדולה או מחממים על חום בינוני עד לעישון קל.
מרכיבים שתצטרך
חמאה מזוקקתחמאה מזוקקת
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מוסיף את שאלוט ושום, ומבשלים 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
שאלותשאלות
שוםשום
6
מוסיף את הפטריות ותירס. Deglaze המחבת עם היין האדום ולהפחית את הנוזל על ידי 3/4 על חום גבוה, תוך גירוד המחבת עם מרית להמיס את המיצים המוצקים.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
יין אדוםיין אדום
תירסתירס
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
מחבתמחבת
7
מוסיפים את דמי-גלייס, פירה צ ' יפוטלה, מרווה, שעועית שמורה ועגבניה. להפחית את הנוזל בשליש, להוסיף את בזיליקום, לטאטא את החמאה ואת העונה עם מלח. לשמור על רוטב חם תוך צליית סטייקים והכנת טבעות בצל.
מרכיבים שתצטרך
מחית צ 'יפוטלה צ' ילהמחית צ 'יפוטלה צ' ילה
חמאהחמאה
סטייק.סטייק.
עגבנייהעגבנייה
באזיל!באזיל!
שעועיתשעועית
בצלבצל
רוטברוטב
מרווהמרווה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
8
הכן אש בינונית-חמה בגריל עם בריקטים פחם. סטייקים גריל כדי doneness הרצוי, על 5 עד 7 לכל צד עבור בינוני נדיר.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
9
מגישים עם רוטב וטבעות בצל.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
רוטברוטב
10
יוצקים מספיק שמן קנולה במחבת לבוא 3 עד 4 אינץ ' בצד של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
שמן קנולהשמן קנולה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
11
חום ל 350 מעלות F.
12
עבור טבעות בצל, יוצקים מספיק חלב בקערת ערבוב גדולה כדי לכסות בצל פרוס; להשרות במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
13
לשלב ביסודיות את כל החומרים יבשים בקערה, למעט מלח קאיין. לנער חלב עודף את הבצל ולזרוק לתוך תערובת קמח עד מצופה היטב. מטגנים בשמן קנולה עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
שמן קנולהשמן קנולה
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון
בצלבצל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכר אדום גססוכר אדום גס
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
14
הסר מן השמן ואת העונה עם מלח קאיין לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
1
משרים 6 עד 8 חתיכות קטנות של עץ ארומטי (היקורי רצוי) במשך 20 דקות במים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
2
לבנות אש מעשן עם בריקטים פחם עץ ומתנע חשמלי (להימנע התחלה כימית שכן הם להקנות טעמים לא נעימים בעשן). כאשר בריקטים עדיין זוהרים אבל קצת אפור (כ -20 דקות מהבערת אש), להוסיף גושי עץ ספוג.
3
תן לשרוף במשך 5 דקות. הטמפרטורה של המעשן צריך להירשם כ 180 מעלות.
4
מניחים צ ' ילי וירקות על גריל מעל מחבת מים ומכסים עם העליון של מעשן. עשן מרכיבים במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
מחבתמחבת
5
הסר מרכיבים ממעשן ומניח בסיר 2 ליטר עם מלאי עגל. מביאים לרתיחה ולהפחית את הנוזל על ידי 1/
מרכיבים שתצטרך
ציר עגלציר עגל
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
6
מקציפים בחרדל. מסננים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
חרדלחרדל
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
7
בסיר קטן, לטאטא יחד את החומץ והסוכר. מביאים לרתיחה וממשיכים לבשל עד שהתערובת הופכת לסירופית, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חומץחומץ
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מקציףמקציף
8
מוסיפים סירופ למניות העגל המתוחות ומקציפים בקאטסאפ. רוטב זן דרך מסננת משובחת.
מרכיבים שתצטרך
ציר עגלציר עגל
קטשופקטשופ
סירופסירופ
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
מקציףמקציף

מרכיבים

1אנצ' ו צ'ילה, חצוי וזרעאנצ' ו צ'ילה, חצוי וזרע11 כף אורגנו מיובשעלי בזיליקום טרייםעלי בזיליקום טריים1( חצילים)שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל4שרימפס וורידיםשמן קנולה לטיגוןשמן קנולה לטיגון1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרcatsup (רצוי תוצרת בית)catsup (רצוי תוצרת בית)4שרימפס וורידיםהסוד לטעם המורכב של רוטב זה הוא עישון של צ'ילי וירקותהסוד לטעם המורכב של רוטב זה הוא עישון של צ'ילי וירקות1181 לב מפאלדי טרי אם אפשראבקת צ'ילי טהוראבקת צ'ילי טהור1צ'יפוטלה צ' ילה, חצוי וזרעצ'יפוטלה צ' ילה, חצוי וזרע1אוראו ממולאים כפוליםמחית צ'יפוטלה צ' ילהמחית צ'יפוטלה צ' ילה22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסזרעי כמון טחוןזרעי כמון טחון3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרעגל דמי-גלאסעגל דמי-גלאס1181 לב מפאלדי טרי אם אפשריין אדום יבשיין אדום יבש2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרגרעיני תירס טריים (1 אוזן קטנה)גרעיני תירס טריים (1 אוזן קטנה)3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרניקה ופרוס מגוון פטריות בר טריותניקה ופרוס מגוון פטריות בר טריות2ציפורןשום, טחוןשום, טחון2ציפורןשום, קלופיםשום, קלופים4שרימפס וורידיםטחון קאיין, לפי הטעםטחון קאיין, לפי הטעם9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרמרק חזיר או מיםמרק חזיר או מים1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד62 כפיות גרגירי פלפל טחונים גססוכר חום בהירסוכר חום בהיר4שרימפס וורידיםחלב להשריהחלב להשריה2חתיכות טופי הית' בראבקת חרדלאבקת חרדל1קטןבצל, לרבעיםבצל, לרבעים3בצל, לחתוך טבעות דקות מאודבצל, לחתוך טבעות דקות מאוד1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרנוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרנוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרשעועית פינטו, ספוג לילה מנוקזשעועית פינטו, ספוג לילה מנוקז62 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסבערך 7 אונקיות סוכרבערך 7 אונקיות סוכר1פלפל אדום, חצוי וזרעפלפל אדום, חצוי וזרע2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרצ'ילי מיובש טחון מגוון (כגון, guajillo, pasilla ו chipotle)צ'ילי מיובש טחון מגוון (כגון, guajillo, pasilla ו chipotle)2קילוגרםסטייקים עם צלעות.סטייקים עם צלעות.1אוראו ממולאים כפוליםעלי מרווה קצוציםעלי מרווה קצוצים4שרימפס וורידיםמלחמלח4שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי1סראנו צ'ילה, חצוי וזרעסראנו צ'ילה, חצוי וזרע22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסשאלוט טחוןשאלוט טחון791 לב מפאלדי טרי אם אפשררצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון1( חצילים)עגבניות בשלות, blanched, קלופים, זרע חתוךעגבניות בשלות, blanched, קלופים, זרע חתוך1קטןעגבניות בשלות, לרבעיםעגבניות בשלות, לרבעים1קטןלפתלפת11 כף אורגנו מיובשחמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדרחמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרבשר עגל עשירבשר עגל עשיר11 כף אורגנו מיובשחמאה מזוקקת או שמן צמחיחמאה מזוקקת או שמן צמחי1פלפל צהוב, חצוי וזרעפלפל צהוב, חצוי וזרע