עקיצות כרובית קלויה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל עקיצות כרובית קלויה. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 92 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו אבקת שום, פפריקה, עגבניות רוטל צ'ילי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו נגיסות כרובית בופאלו צלויות, ביסים באפלו כרובית, ו פרמזן כרובית נושך (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את הכרובית לפרחים בגודל ביס בודדים. נסה לשמור אותם בערך באותו הגודל. יש לשטוף אותם במסננת מתחת למים זורמים. לנער את עודף מים אבל לא להתייבש.
מורחים אותם על תבנית האפייה.
מערבבים את כל התבלינים בקערה קטנה.
מפזרים מעל הכרובית, הופכים את הפרחים כך שכל הצדדים מתובלים.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 15 דקות; להפוך פרחים ואופים עוד 15 דקות או עד שהם מתחילים חום כתמים.
הסר ומגישים חמים עם גבינת נאצ ' ו או רוטב טבילה אחר.