תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל עקיצות כרובית קלויה. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 92 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו אבקת שום, פפריקה, עגבניות רוטל צ'ילי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו נגיסות כרובית בופאלו צלויות, ביסים באפלו כרובית, ו פרמזן כרובית נושך (מתכונים דומים).
הוראות
1
חותכים את הכרובית לפרחים בגודל ביס בודדים. נסה לשמור אותם בערך באותו הגודל. יש לשטוף אותם במסננת מתחת למים זורמים. לנער את עודף מים אבל לא להתייבש.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמים
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
2
מורחים אותם על תבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
מערבבים את כל התבלינים בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מפזרים מעל הכרובית, הופכים את הפרחים כך שכל הצדדים מתובלים.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמים
5
אופים בתנור שחומם מראש במשך 15 דקות; להפוך פרחים ואופים עוד 15 דקות או עד שהם מתחילים חום כתמים.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
הסר ומגישים חמים עם גבינת נאצ ' ו או רוטב טבילה אחר.