עקיצות עוף באפלו
זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. אם יש לכם שמן צמחי, חצאי חזה עוף, ביצים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 43%, וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון עקיצות עוף באפלו, עקיצות עוף באפלו, ו עקיצות עוף באפלו.
הוראות
הקציפו קמח, פלפל קאיין, מלח ופלפל יחד בקערה. מקציפים ביצים יחד בקערה נפרדת. טובלים חתיכות עוף בביצה; מעבירים עוף לתערובת הקמח ומצפים לחלוטין.
מחממים שמן בסיר על אש בינונית.
מטגנים נתחי עוף מצופים בשמן החם, עובדים בקבוצות, עד שכבר לא ורודים במרכז, כ -3 דקות לכל צד; מסננים על צלחת מרופדת במגבת נייר.
שלב רוטב חם, שום וחמאה בקערה חסינת מיקרוגל; מחממים במיקרוגל עד שהחמאה נמסה והרוטב חם, בערך 1 דקה.
מגישים תערובת רוטב חם כרוטב טבילה או יוצקים מעל עקיצות עוף באפלו.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא בלאטורה רוסו ספומנטה אדומה. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 8 דולר.
![בלטור רוסו ספומנטה אדומה]()
בלטור רוסו ספומנטה אדומה
הצבע התוסס והאודם של ספומנטה אדומה של בלאטורה רוסו הופך אותו ליין מבעבע שובה לב. ניחוחות מזמינים המזכירים אוכמניות והדרים יוצרים זר מורכב להפליא. מאוזן ועשיר באופי זני, יין מבעבע זה מרענן על ידי שילוב טעמים של פטל ודובדבנים המספקים גימור פריך ונקי.בעוד שספומנטס נהנים באופן מסורתי עם קינוחים, בלאטורה רוסו אדום ספומנטה הוא בן לוויה אלגנטי וחגיגי לכל אירוע.אלכוהול: 8.20%