עקיצות פולנטה עם פטריות קרמל
עקיצות פולנטה עם פטריות קרמל עשוי להיות רק מתאבן hor אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 89 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. מתאים ל-50 מנות. גשו לסופר וקנו מלח טחון, יין, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: פולנטה עם פטריות קרמל, מרינרה + ביצים מטוגנות וגבינת עיזים, כרוב מקורמל על פולנטה שמנת, ו בצל מקורמל וטארט פולנטה.
הוראות
מבשלים את הפולנטה: בסיר בינוני, כבד מעל חום גבוה להביא את הקרם, מלאי, מלח, אגוז מוסקט לרתיחה.
הוסף את פולנטה בהדרגה, לטאטא כל הזמן. כאשר התערובת מתעבה, לעבור כף עץ ולהתאים את החום כדי לשמור על רתיחה חשופה. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד עבה, חלקה, שמנת, על 15 דקות.
מוסיפים את הפרמזן ומערבבים. שמור את הפולנטה חמה על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם. אם הפולנטה מתייבשת כשהיא יושבת, מערבבים בערך 1/4 כוס של מניה חמה או שמנת.
מטגנים את הפטריות: במחבת בינונית על חום גבוה, מחממים את שמן הזית. כאשר השמן חם, מפזרים את הפטריות בשכבה אחת. אל תערבבי אותם!
תן להם לרחוש עד שיש להם קרמל בתחתית, על 2 דקות. כאשר ישבנים הם קרמל, לזרוק אותם פעם אחת מתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם. המשך לבשל מבלי לערבב במשך כ 5 דקות. פטריות העונה עם מלח ופלפל.
מוסיפים את החמאה ומבשלים עד שהיא מתחילה להשחים, ואז מוסיפים את השום. המשך לבשל עד השום מתחיל חום.
מוסיפים את הקורנית ומבשלים כ -10 שניות.
מוסיפים את מיץ הלימון ומבשלים עד שהנוזל מתאדה.
מוסיפים את היין ומבשלים עד שהפטריות מזוגגות ברוטב.
מוסיף את הפטרוזיליה. לאחר מכן מערבבים ומסירים את המחבת מהחום.
מקום או צינור על 1 כף פולנטה חמה על כף.
מניחים על 1/2 כפית של פטריות על גבי פולנטה.