ערימות בטטות מסולסלות
מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני מספק מנה 12 . מנה אחת מכילה 125 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. גשו לסופר וקנו גבינת מוצרלה טריה, ציפורן שום, מלח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו ערימות תפוחי אדמה מסולסלים בפרמזן, ערימות תפוחי אדמה מסולסלים בפרמזן, ו Petite Pommes אנה (ערימות תפוחי אדמה מסולסלים חמאה) (מתכונים דומים).
הוראות
שכבה של חצי בטטה במחבת מאפין משומנת קלות של 12 כוסות.
מפזרים 1 1/2 כפית. קורנית וגבינת 1/2 כוס. למעלה עם הנותרים בטטות. (תפוחי אדמה יבואו מעט מעל השפה של כל כוס.)
קרם מיקרוגל, הבא 3 מרכיבים, הנותרים 1/2 כפית. קורנית בגובה 1 דקה.
יוצקים תערובת שמנת לתוך כוסות מאפין (על 1 כף. לכל כוס).
אופים ב 375, מכוסה בנייר אלומיניום, 30 דקות. לחשוף ומפזרים הנותרים 1/2 כוס גבינה.
אופים 5 עד 7 דקות או עד גבינה מותכת מעט זהוב.
בואו לעמוד 5 דקות. הריצו סכין חדה סביב שולי כל כוס, והרימו ערימות תפוחי אדמה מכוסות באמצעות כף או מרית דקה.
אפשר להחליף את גבינת גרוייר.