ערימות סלט תפוחי אדמה
ערימות סלט תפוחי אדמה יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני יש 170 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן למנה. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך עירית, מלח כשר, מיונז, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו חבילות סלט תפוחי אדמה BLT עבור # SundaySupper, סטייק וערימות תפוחי אדמה, ו ערימות תפוחי אדמה אסיאגו (מתכונים דומים).
הוראות
שים תפוחי אדמה לא ממולאים וביצים בסירים בינוניים נפרדים עם מים כדי לכסות.
הוסף 1 כפית. מלח לתפוחי אדמה. מחבתות כיסוי, מביאים לרתיחה מעל חום גבוה, ואז להפחית את החום; ביצים מבשלים במשך 10 דקות תפוחי אדמה מבשלים עד רק רך, על 10 דקות.
מסננים מחבתות, ואז למלא עם מים קרים כדי לקרר תפוחי אדמה וביצים.
מקלפים ביצים וחותכים לרוחב כ 1/4 ב. עבה. חותכים תפוחי אדמה לרוחב רק קצת עבה יותר. שמור ביצה ותפוחי אדמה מסתיים לשימוש אחר ומניח את הביצים שנותרו בצד. הגדר תפוחי אדמה על מחבת משופצת מברשת משני הצדדים עם שמן. מחממים גריל בינוני (350 עד 450).
מערבבים מיונז, מלפפון חמוץ, מלפפון חמוץ נוזלי, בצל, חרדל, 1 כפית. כל עירית ושמיר, 1/4 כפית. פלפל, וסוכר בקערה להתמזג. רוטב צ ' יל עד לשימוש.
גריל תפוחי אדמה עד להשחמה פריך, פונה פעם אחת עם מלקחיים, 7 עד 9 דקות.
להעביר מגש גדול ולתת מגניב לטמפרטורת החדר.
מעל כל תפוח אדמה עם כ 1/2 כפית. רוטב, ואז פרוסת ביצה וקצת יותר רוטב. שמור כל רוטב שאריות לשימוש אחר.
מפזרים תפוחי אדמה עם עשבי תיבול קצוצים יותר, ואז עם מלח ופלפל לפי הטעם.
הפוך קדימה: דרך שלב 3, מקורר בנפרד, עד 1 יום.