ערימות פוקצ'ה אפויות גחלת
ערימות פוקצ'ה אפויות גחלת דורש על 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 1254 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 40 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 32 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש רול פוקצ'ה, צנוברים, שמן זית טפטוף, וכמה עלים בזיליקום. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: חציל פרמזן אפוי ערימות, ערימות גבינת עזים חצילים אפויים, ו גחלת-תפוחי אדמה מלוחים צלויים עם קרם בצל ירוק.
הוראות
חציית פוקצ ' ה באמצע, ואז טפטוף שני הצדדים לחתוך עם קצת בלסמי ושמן.
מברשת ריבוע גדול של נייר עם קצת יותר שמן, ואז לשבת בסיס foccacia באמצע. למעלה עם פרוסת פלפל, בערך באותו גודל כמו הלחם, ואז להפיץ עם חצי טפנד.
שכבה חצי מקצות על גבי, לפזר עם כמה עלי בזיליקום וחצי צנוברים. חזור על השכבות שוב, ולאחר מכן לסיים עם שכבה שלישית של פלפל קלוי. למעלה עם חצי הלחם השני, ואז לעטוף בחוזקה בנייר הכסף. לפצות על יום קדימה או להקפיא עכשיו.
כדי לבשל, מניחים את הערימה עטופה ישירות על הגחלים (או על המדף אם אתה משתמש ברביקיו גז) ואופים במשך 10 דקות בכל צד או 15 דקות בכל צד מ קפוא.