קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות4
ציון בריאות56
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ערמונים ופטריות בר ממולאים שלוש ציפורים צלויות

ערמונים ופטריות בר ממולאים שלוש ציפורים צלויות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל ערמונים & פטריות בר ממולא שלוש ציפור צלוי. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1586 קלוריות, 137 גר' של חלבון, ו 93 גרם שומן. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. גשו לסופר וקנו עוף, עוף, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות. צלי חזיר ממולא פטריות בר, ערמון ופטריות בר מלית, ו אווז צלוי עם אורז בר-ערמון מלית דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
עבור המילוי, להשרות את פורצ ' יני ב 300ml מים רותחים ולהניח בצד עבור 20 דקות, ולאחר מכן לנקז, שמירה על הנוזל, דק קוצצים.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
2
מחממים את החמאה ומטגנים את השאלוט במשך 2 דקות, ולאחר מכן מוסיפים את הפטריות ומבשלים במשך 3 דקות יותר. השאר לקרר.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3
מערבבים עם כל שאר חומרי המילוי ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
4
מניחים את העוף, חזה בצד למטה, על הלוח. השתמש בסכין חיתוך חדה כדי לחתוך את העור על עמוד השדרה לאורך הציפור. לאט לאט להפעיל את הסכין שלך על צד אחד של בית החזה, עובד לאורך העוף ולשמור קרוב לעצם. כשאתם חותכים, השתמשו ביד השנייה כדי למשוך בעדינות את העור ולחשוף את הבשר. פופ את הירך ואת המפרקים כנף, לחתוך איפה הם מחוברים הפגר הראשי. המשך לכרות את הצד של הציפור, שמירה על הסכין קרוב ככל האפשר הפגר, עד שתגיע הרכס של עצם השד, ואז לחזור עם הצד השני.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
5
כדי להסיר את הפגר לחלוטין, הצמד את עצם הבריח שבו הוא מצטרף בקצה הצוואר לחתוך בזהירות מתחת לעצם השד זה המקום שבו העור הוא הדק ביותר שלה, כך לחתוך בזהירות, ואז להרים ולחתוך את הפגר, כפי שאתה לא רוצה לגדוע או לחדור את העור.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
6
פתח את העוף, צד העור למטה, לגרד נקי או לחתוך את עצמות הירך וכל חתיכות תועות אחרות של עצם או סחוס כמו עצם הבריח.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
7
הסר את 2 פילה קטן כי לרוץ לאורך השד ולהניח בצד. לבסוף, להשתמש סכין חיתוך גדול יותר לחתוך את הרגליים ואת קצות הכנפיים, אבל לא להשליך אותם.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
8
חזור עם פסיון, אבל לחתוך את הרגליים לחלוטין, כך שאתה נשאר רק עם 2 השדיים המחוברים על ידי העור.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר משומרג'ינג'ר משומר
9
חותכים את הרגליים לשניים ולשמור. אתה צריך עכשיו את העוף חצי עצמות, השדיים פסיון, חזה ברווז עור ואת המילוי. אם כל הטבח הזה לא מושך, הקצב שלך עם קצת אזהרה צריך להיות מסוגל להכין את כל הציפורים לשלב הזה בשבילך.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
ג'ינג'ר משומרג'ינג'ר משומר
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
10
כדי להרכיב את הצלי, לפתוח את העוף, עור בצד למטה. שים שליש מהמילוי בין 2 חתיכות של סרט נצמד ולהשתמש מערוך לגלגל אותו שטוח כך שהוא פשוט מכסה את שטח הפנים, ואז במקום על גבי העוף.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
11
להניח את השד ברווז באמצע המילוי, לכסות עם שכבה של מלית, ולאחר מכן להוסיף את השדיים פסיון, העור בצד למטה.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
ג'ינג'ר משומרג'ינג'ר משומר
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
12
הוסף שכבה סופית של מלית ולהניח את 2 פילה מיני עוף על גבי.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
13
הכנס את הקצוות העליונים והתחתונים של העוף, ומשוך את שני הקצוות הארוכים יחד. טאק קצה אחד שלו על השני כך שהכל מגולגל יחד בצורה מסודרת עטוף, ואז להתהפך. באמצעות מחרוזת קצבים, לקשור את העוף במרווחים קבועים סביב הרוחב, ואז לקשור אותו פעם אחת סביב האורך להחזיק את המילוי. לבסוף, לקשור את הרגליים יחד. יכול להיות מוכן לשלב זה ומקורר עד 1 יום קדימה.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
14
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
15
פזר את השאלוט, קורנית וגזר לתוך פח צלייה עם רגלי פסיון וקצות כנף עוף.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ג'ינג'ר משומרג'ינג'ר משומר
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
16
מניחים את הצלי על הירקות ומשפשפים את כל החמאה הריכה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
17
יוצקים את היין, ואז מתבלים בנדיבות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
18
שים את הפח בתנור ומבשלים 1 שעות 40 דקות עד משחימים יפה בכל רחבי, או עד מדחום בישול דיגיטלי קורא 68C (או מעל) כאשר מוכנס באמצע.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
19
הסר, באופן רופף לכסות עם נייר, ולהשאיר לנוח במקום חם במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
20
בזמן שהצלי נח, תכיני את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
21
מניחים את הפח על להבה נמוכה אם flameproof, או להטות את התוכן לתוך סיר אם לא. לפזר על הקמח ולבשל עד חום בהיר. בהדרגה לשפוך את פטריות השריית נוזל, ואז את ציר העוף. מבשלים הכל יחד עד שיש לך רוטב חלק, מעובה, הוספת מיצי מנוחה מן הצלי. מתבלים לפי הטעם, ואז מסננים את הרוטב דרך מסננת לסיר אחר. כאשר הצלי נח, להסיר את החוט, בזהירות לגלף לפרוסות עבות ומפזרים קורנית.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף