ערמונים ופטריות בר ממולאים שלוש ציפורים צלויות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל ערמונים & פטריות בר ממולא שלוש ציפור צלוי. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1586 קלוריות, 137 גר' של חלבון, ו 93 גרם שומן. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. גשו לסופר וקנו עוף, עוף, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות. צלי חזיר ממולא פטריות בר, ערמון ופטריות בר מלית, ו אווז צלוי עם אורז בר-ערמון מלית דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
עבור המילוי, להשרות את פורצ ' יני ב 300ml מים רותחים ולהניח בצד עבור 20 דקות, ולאחר מכן לנקז, שמירה על הנוזל, דק קוצצים.
מחממים את החמאה ומטגנים את השאלוט במשך 2 דקות, ולאחר מכן מוסיפים את הפטריות ומבשלים במשך 3 דקות יותר. השאר לקרר.
מערבבים עם כל שאר חומרי המילוי ומניחים בצד.
מניחים את העוף, חזה בצד למטה, על הלוח. השתמש בסכין חיתוך חדה כדי לחתוך את העור על עמוד השדרה לאורך הציפור. לאט לאט להפעיל את הסכין שלך על צד אחד של בית החזה, עובד לאורך העוף ולשמור קרוב לעצם. כשאתם חותכים, השתמשו ביד השנייה כדי למשוך בעדינות את העור ולחשוף את הבשר. פופ את הירך ואת המפרקים כנף, לחתוך איפה הם מחוברים הפגר הראשי. המשך לכרות את הצד של הציפור, שמירה על הסכין קרוב ככל האפשר הפגר, עד שתגיע הרכס של עצם השד, ואז לחזור עם הצד השני.
כדי להסיר את הפגר לחלוטין, הצמד את עצם הבריח שבו הוא מצטרף בקצה הצוואר לחתוך בזהירות מתחת לעצם השד זה המקום שבו העור הוא הדק ביותר שלה, כך לחתוך בזהירות, ואז להרים ולחתוך את הפגר, כפי שאתה לא רוצה לגדוע או לחדור את העור.
פתח את העוף, צד העור למטה, לגרד נקי או לחתוך את עצמות הירך וכל חתיכות תועות אחרות של עצם או סחוס כמו עצם הבריח.
הסר את 2 פילה קטן כי לרוץ לאורך השד ולהניח בצד. לבסוף, להשתמש סכין חיתוך גדול יותר לחתוך את הרגליים ואת קצות הכנפיים, אבל לא להשליך אותם.
חזור עם פסיון, אבל לחתוך את הרגליים לחלוטין, כך שאתה נשאר רק עם 2 השדיים המחוברים על ידי העור.
חותכים את הרגליים לשניים ולשמור. אתה צריך עכשיו את העוף חצי עצמות, השדיים פסיון, חזה ברווז עור ואת המילוי. אם כל הטבח הזה לא מושך, הקצב שלך עם קצת אזהרה צריך להיות מסוגל להכין את כל הציפורים לשלב הזה בשבילך.
כדי להרכיב את הצלי, לפתוח את העוף, עור בצד למטה. שים שליש מהמילוי בין 2 חתיכות של סרט נצמד ולהשתמש מערוך לגלגל אותו שטוח כך שהוא פשוט מכסה את שטח הפנים, ואז במקום על גבי העוף.
להניח את השד ברווז באמצע המילוי, לכסות עם שכבה של מלית, ולאחר מכן להוסיף את השדיים פסיון, העור בצד למטה.
הוסף שכבה סופית של מלית ולהניח את 2 פילה מיני עוף על גבי.
הכנס את הקצוות העליונים והתחתונים של העוף, ומשוך את שני הקצוות הארוכים יחד. טאק קצה אחד שלו על השני כך שהכל מגולגל יחד בצורה מסודרת עטוף, ואז להתהפך. באמצעות מחרוזת קצבים, לקשור את העוף במרווחים קבועים סביב הרוחב, ואז לקשור אותו פעם אחת סביב האורך להחזיק את המילוי. לבסוף, לקשור את הרגליים יחד. יכול להיות מוכן לשלב זה ומקורר עד 1 יום קדימה.
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
פזר את השאלוט, קורנית וגזר לתוך פח צלייה עם רגלי פסיון וקצות כנף עוף.
מניחים את הצלי על הירקות ומשפשפים את כל החמאה הריכה.
יוצקים את היין, ואז מתבלים בנדיבות.
שים את הפח בתנור ומבשלים 1 שעות 40 דקות עד משחימים יפה בכל רחבי, או עד מדחום בישול דיגיטלי קורא 68C (או מעל) כאשר מוכנס באמצע.
הסר, באופן רופף לכסות עם נייר, ולהשאיר לנוח במקום חם במשך 30 דקות.
בזמן שהצלי נח, תכיני את הרוטב.
מניחים את הפח על להבה נמוכה אם flameproof, או להטות את התוכן לתוך סיר אם לא. לפזר על הקמח ולבשל עד חום בהיר. בהדרגה לשפוך את פטריות השריית נוזל, ואז את ציר העוף. מבשלים הכל יחד עד שיש לך רוטב חלק, מעובה, הוספת מיצי מנוחה מן הצלי. מתבלים לפי הטעם, ואז מסננים את הרוטב דרך מסננת לסיר אחר. כאשר הצלי נח, להסיר את החוט, בזהירות לגלף לפרוסות עבות ומפזרים קורנית.