קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות8
ציון בריאות18
מגזין

ערמונים מקורמלים & כרוב ניצנים זיגוג חומץ סיידר

ערמונים מקורמלים & כרוב ניצנים זיגוג חומץ סיידר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל ערמונים מקורמלים & כרוב ניצנים זיגוג חומץ סיידר. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 259 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה מ SippitySup יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. גשו לסופר וקנו מלח כשר, ערמונים, ציר עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: ערמונים מקורמלים וכרוב ניצנים, כרוב ניצנים מקורמל עם זיגוג כתום מייפל, ו כרוב ניצנים עם ערמונים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות. באמצעות סכין קיצוץ או סכין ערמונים, לחתוך X גדול לתוך הקליפה של כל ערמונים בצד אחד. מסדרים על תבנית אפייה בשכבה אחת, לחתוך את הצד. צלי עד שהבשר רך, והקליפות מתחילות להיפתח, כ -20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
הסר מהתנור.באמצעות כפפות הידיים במידת הצורך, מיד להסיר ולהשליך פגזים מן ערמונים חמים עדיין, שמירה על ערמונים שלמים במידת האפשר. תניח את הערמונים בצד.ממיסים 2 כפות חמאה עם השמן במחבת גדולה לטחון מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים כרוב ניצנים חותכים צדדים; מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. לבשל, לנער את המחבת מדי פעם, ולהפוך אותם פעם או פעמיים עד הזהב, על 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים ערמונים קלויים. לבשל, לערבב בעדינות מדי פעם, עד כרוב ניצנים הם מכרז מנומר חום עמוק, על 15 דקות.הם עשויים להתבצע קדימה עד לנקודה זו ונשמר בצד בטמפרטורת החדר במשך כמה שעות. לא לקרר או שהם יקבלו רגשני.בדיוק לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
ערמונים קלוייםערמונים קלויים
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
5
מוסיפים חומץ, סוכר, חמאה שנותרה חתוכה לחתיכות קטנות ומניה. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה, ערבוב מדי פעם, עד נוזל כבר מופחת לסירופ והירקות מזוגגים יפה, 5 או 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
6
להעביר צלחת הגשה, ומגישים.