עשב פריך קרום הליבוט עם סלרי מתולתל וריקוטים
ניתן להכין את המתכון עשב פריך קרום הליבוט עם סלרי מתולתל וריקוטים בתוך כ 50 דקות. מנה אחת מכילה 369 קלוריות, 35 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מתכון זה מאוכלרשת דורש סלרי, פתיתי תפוחי אדמה, שמן זית, פתיתי פלפל. 223 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, שלם 30 ופסקטרי דיאטה. אנשים רבים מאוד אהבו את המנה העיקרית הזו. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 98%, וזה מרהיב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון עשב פריך קרום הליבוט עם סלרי מתולתל וריקוטים, שעועית ורטס עם חמאת עשבים, ו סלט ורטס.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
בעזרת קולפן ירקות חד, גילחו את הסלרי לקבלת שבבים דקים וארוכים.
שים את שבבי סלרי במי קרח עם חצי לימון ומיץ שלה ולתת לשבת לפחות 1 שעה או לילה במקרר. הסלרי יקבל פריך מאוד, מתולתל וחמוד.
הביאו סיר מים מומלחים היטב לרתיחה, על אש בינונית והקימו קערת מי קרח מומלחים היטב. זורקים את הוורטס במים הרותחים ומבשלים עד שהשעועית רכה אך עדיין יציבה.
מוציאים את השעועית מהמים הרותחים וצוללים מיד למי הקרח ונותנים להם להתקרר. כשהם קרים ועדיין ירוקים עזים, הוציאו אותם ממי הקרח ושמרו.
מתבלים את פילה הדגים במלח.
שלב את עשבי התיבול ופתיתי תפוחי האדמה בכלי רדוד. טובלים את צד הבשר של כל פילה בשטיפת הביצים ואז לוחצים אותם לתערובת פתיתי העשבים/תפוחי האדמה. שים על מגש גיליון כשהצד הקרום כלפי מעלה.
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
מצפים מחבת מטגנת גדולה בשמן זית ומחממים אותה על אש בינונית-גבוהה. כשהשמן חם אך לא מעשן, הוסיפו את הדג, כשהצד הקרום כלפי מטה. כשהקרום הפך לזהב ופריך, הופכים אותם, ואז מעבירים את הדג לתבנית מרופדת במתלה קירור ומכניסים לתנור שחומם מראש למשך 5 עד 6 דקות.
מוציאים את השמן בתבנית ההקפצה ומוסיפים שמן חדש. זורקים פנימה את השום והפלפל האדום הכתוש. כאשר השום הופך לזהב וארומטי להסיר אותו ולזרוק. זורקים פנימה את הוורטס השמורים, מתבלים במלח, לפי הטעם, ומגלגלים אותם בשמן לחימום. כשהם חמים מכבים את האש ושומרים אותם בתבנית.
מוציאים את הסלרי ממי הקרח ומייבשים בספינר סלט כדי להסיר את עודפי המים.
מוסיפים את הסלרי למחבת עם השעועית. סוחטים פנימה את המיץ מחצי הלימון שנותר ומתבלים במלח, במידת הצורך.
מחלקים את הירקות בין 4 צלחות הגשה ומעליהם את הדג הקרום.
יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner
פינו נואר, פינו גריגיו וגרואנר וולטלינר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרזדנר וולטינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים מאוד כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא המלך ן דומיין פינו נואר. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-50 דולר.
![אחוזת קינג דומיין פינו נואר]()
אחוזת קינג דומיין פינו נואר