קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 49 דק.
מנות8
ציון בריאות42
מגזין

עשב קרום רגל טלה עם טפנד

עשב קרום רגל טלה עם טפנד
עשב קרום הרגל של כבש עם טפנד יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 38 גרם חלבון, 32 גרם שומן, ובסך הכל 454 קלוריות. 1 אדם התרשם מתכון זה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 49 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני דיאטה. גשו לסופר וקנו רוזמרין, שמן זית, רוזמרין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני די טוב של 80%. נסו רגל טלה מכוסה עשב, רגל טלה מכוסה עשב, ו רגל טלה מכוסה עשב עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
הסר את העצם וקצץ את הרגל היטב או בקש מהקצב שלך לעשות זאת. מרסקים את שיני השום ומערבבים עם הרוזמרין, ענפי הטימין והפלפל הסדוק.
מרכיבים שתצטרך
פלפל סדוקפלפל סדוק
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
2
מוסיפים 1/2 כוס שמן זית ומשפשפים על כל הבשר. מרינדים, מכוסים, במקרר, למשך 1 עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
מוציאים את ענפי העשבים ושיני השום מהבשר.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מערבבים את השום הקצוץ, הרוזמרין והטימין עם מספיק שמן זית כדי להרטיב לעקביות כמעט כמו משחה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
6
מוסיפים מלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
7
מתבלים היטב את הטלה במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
8
מורחים את הפנים בנדיבות עם טפנד.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
9
מגלגלים וקושרים בחוט.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
10
מחממים מחבת מטגן גדולה על אש בינונית-גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
מוסיפים 2 כפות שמן זית ומניחים את הטלה בתבנית, עם השומן כלפי מטה. צורבים עד להזהבה והופכים כך שכל הצדדים נצרבים.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
הניחו את השומן כלפי מעלה בתבנית והשתמשו במזלג גדול כדי להחזיק את הטלה בזמן שאתם מנקזים עודפי שומן.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
13
טפחו על תערובת העשב הקצוצה על כל החלק החיצוני של הכבש.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
14
מוסיפים למחבת 2 כוסות מים וצולים 1 1/2 שעות עד שמדחום בשר קורא 125 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
15
תנו לבשר לנוח 15 דקות לפני החיתוך. פורסים דק ומגישים עם תפוחי אדמה קלויים.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה צלויתפוח אדמה צלוי
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
16
מגישים טפנד נוסף בצד או מיצי מחבת.
מרכיבים שתצטרך
12 אונקיות בצק פיצה שנקנה בחנות או 2 עיגולי בצק12 אונקיות בצק פיצה שנקנה בחנות או 2 עיגולי בצק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
17
מניחים את כל המרכיבים למעט שמן הזית והפטרוזיליה במעבד מזון. קוצצים גס על ידי פעימות המכונה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
18
מזלפים פנימה את שמן הזית ודופקים עוד כמה פעמים, מתבלים במלח ופלפל. מקפלים פנימה את הפטרוזיליה ביד. הטפנד הוא הטוב ביותר כאשר מכינים יום מראש כך שלטעמים יש זמן להתחתן.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
12 אונקיות בצק פיצה שנקנה בחנות או 2 עיגולי בצק12 אונקיות בצק פיצה שנקנה בחנות או 2 עיגולי בצק
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר

מרכיבים

3פילהאנשובי פילה, אופציונליאנשובי פילה, אופציונלי23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון12 כפיות אבקת שוםשום קצוץשום קצוץ2ציפורן קטנהכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר6שיני שום, קלופים ומרוסקיםשיני שום, קלופים ומרוסקים8שרימפס וורידיםמלח ופלפל כשריםמלח ופלפל כשרים8שרימפס וורידיםמלח כשר ופלפל שחורמלח כשר ופלפל שחור1רגל שלמה של כבש, מושחתתרגל שלמה של כבש, מושחתת2חתיכות טופי הית' ברשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים1חתיכות טופי הית' ברקליפת לימון טחוןקליפת לימון טחון2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרזית ניקואז מגולען או קלמטות מגולענותזית ניקואז מגולען או קלמטות מגולענות591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה8שרימפס וורידיםשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה איטלקית קצוצהפטרוזיליה איטלקית קצוצה23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פלפל שחור סדוקפלפל שחור סדוק12 כפיות אבקת שוםרוזמרין קצוץרוזמרין קצוץ3sprigsבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות1שאלוט, קלופים וקצוציםשאלוט, קלופים וקצוצים1קבוצות1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק12 כפיות אבקת שוםטימין קצוץטימין קצוץ4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרטיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4