קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות32
מגזין

עשב שפשף Sirloin קצה צלי

עשב שפשף Sirloin קצה צלי
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה עיקרית ראשונית? עשב שפשף Sirloin קצה צלי יכול להיות מתכון עצום לנסות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 52 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 305 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -45 דקות. . אם יש לך צלי קצה סינטה, אבקת שום, פלפל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עשב שפשף סטייק סינטה העליון עם Peperonata, צלוי צלעות שפשף עשב, ו שום-עשב מצופה בשר חזיר Sirloin צלוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה, מערבבים את הפפריקה, מלח כשר, אבקת שום, פלפל שחור, אבקת בצל, פלפל קאיין, אורגנו ותימין. מערבבים בשמן הזית, ומאפשרים לתערובת לשבת כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
כָּתֵףכָּתֵף
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מניחים את הצלי על תבנית אפייה מוכנה, ומכסים על כל הצדדים עם תערובת התבלינים.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
צלי 1 שעה בתנור שחומם מראש, או לטמפרטורה פנימית מינימלית של 145 מעלות F (63 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
בואו לשבת 15 דקות לפני חיתוך.