עשב שפשף סטייק סינטה העליון עם Peperonata עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 390 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך בצל, חומץ יין, אורגנו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. נסו קפה קאובוי שפשף סטייק סינטה, קארי צ'ילי שפשף סטייק סינטה # SundaySupper, ו סטייק סינטה ברוטב דבש ועשב (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים שמן זית בסיר גדול כבד על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
מוסיפים בצל; מטוגנים עד כמעט מכרז, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
3
מערבבים בפלפלים ופלפל אדום כתוש; מפזרים קלות עם מלח גס כשר. להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים עד פלפלים רכים ומשיי, ערבוב מדי פעם, כ -35 דקות. מערבבים בחומץ יין אדום, צלפים, אורגנו, ותימין. להגדיל את החום בינוני; מערבבים נחשפו 3 דקות. העונה peperonata לטעום עם מלח גס ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח גס כשר
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
4
להעביר peperonata קערה מגניב לטמפרטורת החדר. האם קדימה יכול להתבצע 3 ימים קדימה. מכסים ומקררים. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וס
1
מערבבים אורגנו, טימין, פלפל, ומלח בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וס
2
מפזרים באופן שווה על שני הצדדים של סטייק.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
3
מניחים על צלחת גדולה; מכסים ומקררים לפחות 4 שעות ועד 6 שעות.
4
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 1 שעה לפני צלייה. הכן ברביקיו (חום בינוני-גבוה).
5
טפטוף שני הצדדים של סטייק בקלילות עם שמן זית. סטייק גריל עד doneness הרצוי, על 15 דקות לכל צד עבור בינוני-נדיר, או 17 דקות לכל צד עבור בינוני.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
העבר סטייק ללוח חיתוך; תן לנוח 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
7
חותכים סטייק לרוחב לפרוסות 1/4-עד 1/3 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
8
סדר פרוסות סטייק על מגש; להקיף עם peperonata ולהגיש.
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו חוות ברינג ' ר האוול (Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch) עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 35 דולר לבקבוק.