עשבי תיבול ותבלינים לחזה הודו, דלעת-קישואים מאפין Stuffin 'עם רוטב צ' יפוטלה עשוי להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 952 קלוריות, 64 גרם חלבון ו 44 גרם שומן. אם יש לכם עלה דפנה, כוסברה, גרעיני חמניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: "מאפין ביצים", תנור למעלה Stuffin ' מאפין ביצה, ו חזה הודו צלוי עם בייקון ועשבי תיבול.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מחממים מחבת 14 אינץ ' או מחבת צלייה בינונית על חום בינוני על המבער הגדול ביותר שלך.
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
4
מערבבים תיבול גריל, כמון, פפריקה וכוסברה יחד.
מרכיבים שתצטרך
6 ג'ינג'רס מפוררים דק
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
¼ כפית אורגנו
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
5
מניחים את הקורנית, כוסברה או בזיליקום, פטרוזיליה ופיסטוקים במעבד המזון ומעבדים לתוך משחה.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 בצל אדום, קוביות קטנות
2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
6
הסר קערה מהמעבד ולהסיר להב מהקערה. יש מרית גומי על היד.
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
טפטוף שמן זית כתית אקסטרה בנדיבות על השדיים כדי לצפות את העור. לשחרר את העור של השדיים עם סכין חדה קטנה. מחלקים את העשב ואת הדבק אגוז בין הבשר והעור על כל שד. השתמש בידיים שלך כדי להזיז את הדבק סביב מתחת לעור כדי להפיץ באופן שווה את התערובת. ציפוי שמן זית כתית מעולה מצופה בתערובת התבלינים. הגדר את השדיים המצופים למחבת גדולה או מחבת צלייה. תשטוף ידיים. הגדר מחבת שנייה מעט קטנה יותר או מחבת על גבי השדיים ומשקל למטה עם כמה לבנים מכוסה בנייר כסף. פריך את העור 8 עד 10 דקות ולאחר מכן להעביר בשר לתנור צלוי 35 עד 40 דקות, עד מדחום בשר לקרוא מיידית רושמת 165 עד 170 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
בעוד טורקיה צולה, לחמם מחבת שנייה גדולה, עמוקה מעל בינוני עד בינוני-גבוה חום עם 5 כפות חמאה, לחתוך לחתיכות. כדי חמאה מומסת, להוסיף מפרץ, סלרי, תפוח, 1/2 של הבצל וקישואים. מתבלים את הירקות בנדיבות במלח ופלפל. מבשלים 10 דקות או עד מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צרור סלרי, פרוס (בערך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
לשימור,
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מוסיפים מאפינס מתפורר וגרעיני חמניות למחבת ומשלבים עם הירקות. מתבלים את המילוי עם עופות תיבול ולאחר מכן להתאים מלח ופלפל. לצנן את המילוי עם 1 1/2 עד 2 כוסות של מלאי. ערימת המילוי לתוך צלחת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוף
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
גרעיני חמניות
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
מניחים בתנור רק פריך את החלק העליון יחד עם טורקיה או, אם המחבת לא מתאים, כאשר טורקיה יוצאת, לעבור על broiler ו פריך את החלק העליון של המילוי - זה צריך לקחת רק כמה דקות, מקסימום.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
בסיר רוטב, להמיס הנותרים 3 כפות חמאה על חום בינוני ולהוסיף את קצוץ דק הנותרים 1/2 של הבצל. להזיע את הבצל החוצה 5 עד 6 דקות כדי לעשות את זה נחמד ומתוק.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
20 פרוסות זוקיני דקות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
12
מוסיפים את הקמח למחבת ומקציפים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
13
מוסיפים את הצ ' יפוטלס והרוטב שלהם ואז מקציפים ב 4 עד 4 1/2 כוסות ציר עוף. לעבות את הרוטב 2 עד 3 דקות ואז מתבלים במלח, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן
שמן פלפל
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
14
תן טורקיה לנוח כדי להפיץ מיצים ולאחר מכן דק פרוסה ומגישים עם ערימות של מלית ורוטב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק