סלמון מעושן עשר דקות עם סלט צנון אבוקדו יכול להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 353 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן למנה. אם יש לכם צנוניות, רוטב סויה, מיץ ליים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלמון מעושן-סלט אבוקדו, סלמון מעושן-סלט סושי אבוקדו, ו סלט קרוטון עם חמאה עם אבוקדו וסלמון מעושן (מתכונים דומים).
הוראות
1
בתבנית אפייה רדודה זכוכית, למזג את רוטב הסויה עם חרדל וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
רצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישים
2
מוסיפים את הסלמון ופונים למעיל. מקררים למשך 2 עד 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
3
תדליק גריל. אם משתמשים בפחם, מפזרים את שבבי העץ ועשבי תיבול על הגחלים. אם משתמשים בגריל גז, מניחים את שבבי העץ ועשבי תיבול בתיבה מעשן או לפזר על מוטות החום.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומם
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
4
מניחים שכבה כפולה גדולה של נייר על מרכז הגריל. מסדרים את הסלמון על נייר הכסף. מכסים את הגריל ומעשנים את הסלמון עד שרק בישל דרך, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
5
בקערה גדולה, מערבבים את המיונז עם מיץ לימון ומתבלים עם מלח ופלפל. בעדינות לקפל את צנוניות, מלפפונים, אבוקדו ובצל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
6
באמצעות כפפות תנור עבות, בזהירות להרים את רדיד מהגריל. עם מרית דקה, מעבירים את הסלמון לצלחות ומגישים עם סלט אבוקדו צנון.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
מיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
7
הפוך קדימה: סלמון מעושן חם יכול להיות בקירור לילה.
מרכיבים שתצטרך
סלמון מעושן
8
המלצת יין: הטעם המעושן של הסלמון והמרינדה החריף שלה מציעים לבן ארומטי ופירותי, כגון פינו גרי מאורגון. קחו למשל את אחוזת קינג 1999 או את הכרמים של עמק וילאמט 1999.
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין שרדונה הנהר הרוסי של יקב לגונה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.