פ. ב. ו. ג'יי פנקייקס
פנקייקים של פי-בי-בי וג'יי עשויים להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 6 גרם חלבון, 13 גרם שומן, ובסך הכל של 264 קלוריות. מתכון צמחוני זה משרת 12 . גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, קמח, סוכר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 47%. הציון הזה מוצק. נסו קינואה לביבות יוגורט יווניות מחיטה מלאה {הלביבות הבריאות ביותר שהכנתי אי פעם}, החביתיות האהובות עליי ללא גלוטן (ולביבות פודינג טופי דביקות!), ו לביבות ים צ'יליאניות, או בינדאטוק (לביבות שעועית מונג קוריאניות) (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים מחבת. בקערה גדולה, מקציפים יחד מרכיבים יבשים. מערבבים לאט ביצה, חלב, חמאת בוטנים ושמן עד לאיחוד.
הוסף מעט חלב נוסף אם הבלילה מרגישה סמיכה מדי.
תן לתערובת לשבת 5 דקות. ממיסים 1 כף חמאה על מחבת ומסתובבים לציפוי מחבת שלמה.
יוצקים על 1/4 כוס הבלילה לכל פנקייק על מחבת כדי ליצור פנקייק 5 אינץ'. הבלילה מתפשטת כשהיא מתבשלת. ממלאים מחבת ללא פנקייק הצפיפות. הפוך כאשר כיסי אוויר מתחילים לצוץ בחלקו העליון ושיא מהיר בחלק התחתון חושף פנקייק זהוב. חזור על הפעולה עם יתרת החמאה והבלילה.
מגישים פנקייק עם סירופ אוכמניות.
בסיר על אש בינונית, שלבו את כל המרכיבים והביאו לרתיחה תוך ערבוב עד להמסת הסוכר. מנמיכים את האש לרתיחה ומבשלים עד שהנוזל מצטמצם לעקביות סירופית, כ -10 דקות. השתמש בכף עץ כדי לפרק אוכמניות בזמן שהם מבשלים. מסננים סירופ להסרת זרעים ומגישים חם.