פאבה עלה ופטרוזיליה קיש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עלה Fava ו קיש פטרוזיליה. מנה אחת מכילה 768 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 54 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חמאה, קרום, עלי תרד ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב קרום העוגה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות בצק סוכר ותבלינים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו פסטו עלה Fava, סלט עלי פטרוזיליה, ו סלט עלי פטרוזיליה (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את הקרום: מערבולת 1 1/2 קמח כוסות והמלח במעבד מזון להתמזג.
מוסיפים חמאה; דופק עד שהתערובת נראית כמו קמח תירס.
הוסף 1/4 כוס מי קרח; דופק שוב עד הבצק מגיע יחד, 30 שניות. לחץ על הבצק לדיסק, לעטוף בניילון נצמד, וצנן לפחות 1 שעה עד 1 יום.
לפתוח בצק ולתת להתחמם 15 דקות. עם מערוך משוריין, להתגלגל לתוך 12-in. עגול. לחץ סביב על הצדדים התחתון ומעלה של 10-in. מחבת פשטידה עמוקה. מקפלים מתחת לקרום מעל על שפת פאן; קצה crimp. תרגע 30 דקות. שים מדף תנור על השלב הנמוך ביותר. מחממים תנור ל-32
קרום קו עם נייר קלף ולמלא עם משקולות עוגה או שעועית יבשה.
אופים את הקרום 25 דקות; להסיר משקולות קלף ואופים עד הקרום הוא מעט השחמה, כ 10 דקות יותר.
הסר את הקרום מהתנור ולהגדיר על תבנית אפייה מעוטרת. להעלות את טמפרטורת התנור ל 37
הפוך מילוי: במחבת גדולה, שמן חום על חום בינוני.
מוסיפים שום, עלים fava, בצל ירוק, פטרוזיליה, ומלח ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד העלים נבלים, על 4 דקות. קוצצים תערובת גס, ולאחר מכן לארגן על החלק התחתון של קרום חם.
מחממים חלב ושמנת בסיר גדול עם תחתית כבדה מעל חום גבוה עד שהתערובת מתחילה להתבשל.
הסר מהחום. לשים ביצים בבלנדר עם חצי תערובת חלב חם מערבולת במשך כמה שניות. מערבולת במלח ותערובת חלב נותרת.
יוצקים פודינג לקרום, להיות זהיר כדי לשמור על ירקות מופצים באופן שווה.
אופים קיש עד מעט השחמה בקצוות ומתחיל לנשוף במרכז, 25 דקות.
תן מגניב עד חם או טמפרטורת החדר לפני ההגשה.