קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות4
ציון בריאות79
מגזין

פאבות מוקפצות ומורלים עם קונפי בצל ולינגוויני טרי

פאבות מוקפצות ומורלים עם קונפי בצל ולינגוויני טרי
פאבות מוקפצות ומורלים עם קונפי בצל ולינגוויני טרי עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 84 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 1536 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו בצל, מלח ופלפל, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 4 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות נסו אספרגוס קלוי עם פאבות טריות ומוסר, לינגוויני עם קונפי בצל, גבינת עיזים ואגוזי מלך, ו אצבעות שרופות ופאבים טריים (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים את החלק העליון והתחתון של הבצל וחותכים את הבצל לאורכו לשניים.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
2
הסר את הקליפה ואת השכבות החיצוניות.
3
חותכים טריז V בתחתית כל מחצית כדי להסיר את הליבה ולשלוף כל חתיכות שטוחות מוצקות מהמרכז.
4
להניח חצי בצל, לחתוך בצד למטה, על קרש חיתוך עם סוף השורש לכיוונך. ישנם קווים בצד החיצוני של הבצל; לחתוך לאורך קווים אלה (התבואה) ולא נגדם כדי לעזור הבצל לרכך מהר יותר. מחזיק את הסכין כמעט במקביל ללוח, לחתוך את הבצל לאורכו לפרוסות בעובי של רבע אינץ', בעקבות קווי הבצל. ברגע שאתה חותך את מרכז הבצל, זווית הסכין תהפוך מביך: להעיף את הבצל על צדו (לכיוון הסכין), להחזיר את הסכין למיקום המקורי, ולסיים לחתוך את הבצל. להפריד את פרוסות הבצל, זמירה משם כל חלקי שורש שעדיין מחוברים. חזור עם הבצלים הנותרים. (אתה צריך בערך 8 כוסות בצל.) לחמם כוס מים בסיר גדול על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוףאגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
מוסיפים את החמאה ומקציפים בעדינות להמיס אותה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
מוסיפים את הבצל, המלח ואת זר garni, מערבבים לשלב, ומניחים קלף" מכסה " (פיסת קלף, לחתוך כדי להתאים) על גבי, לחיצה על זה נגד הבצל.מבשלים לאט מאוד, ערבוב הבצל כל 20 עד 30 דקות בהתחלה, לעתים קרובות יותר לקראת סוף הבישול, במשך כ 2 שעות. הבצלים ינבלו ואדים יעלו, אבל הם לא צריכים חום. בדוק את הבצל לאחר כ -30 דקות: אם הם נראים אבודים בסיר, להעביר לסיר קטן יותר לחתוך את מכסה הקלף כדי להתאים. אם יש הרבה נוזל שנותר בשלב זה, אתה יכול להפוך את החום מעט לבשל קצת יותר מהר. לאחר כ 2 שעות, הבצלים יתרככו אבל לא צריך להיות מתפרק; עדיין עשוי להיות נוזל נשאר בסיר.
מרכיבים שתצטרך
זר Garniזר Garni
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
7
הסר ולהשליך את זר garni. אפשר לבצלים להתקרר בנוזל שלהם.
מרכיבים שתצטרך
זר Garniזר Garni
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
8
מעבירים את הבצל, עם הנוזל שלהם, למיכל פלסטיק ומקררים עד שבוע.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1
הסירו את כל הפולים מהתרמילים שלהם.
מרכיבים שתצטרך
פולפול
2
מניחים את פול בקערה חסינת חום.
מרכיבים שתצטרך
פולפול
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
יוצקים מספיק מים רותחים על השעועית כדי לכסות על ידי כ 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4
תן לשעועית לשבת ללא הפרעה עד שהמים התקררו מספיק כדי להתמודד עם השעועית.התחל לקלף את השעועית באמצעות הציפורן הממוזערת שלך כדי לחתוך חריץ בעור. לסחוט מעט, ואת שעועית הפנימית יקפוץ החוצה. אם אפשר להתחיל עם שעועית קטנה יותר עובד שעועית הגדולה.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
5
מניחים את favas קלופים בקערה ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
חותכים את morels בחצי לאורכו ולהניח בצד. במחבת סאוט גדולה להמיס 3 כפות של חמאה. כאשר החמאה נמסה ומתחילה לקבל קצף מוסיפים את הפטריות ומבשלים, תוך ערבוב לעתים קרובות על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פטריות מורלפטריות מורל
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיפים קמצוץ מלח ופלפל. מבשלים עוד דקה או שתיים עד שהמחבת כמעט יבשה.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
להוסיף ורמוט, deglazing המחבת. מבשלים על 2 דקות ולאחר מכן להוסיף את favas, ערבוב לשלב. כבה את החום, עד שיהיה מוכן לשרת.להביא כ 3 ליטרים של מים לרתיחה בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
ורמוטורמוט
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
9
מוסיפים ערימות טובות של מלח ומוסיפים את הפסטה הטריה. מערבבים בעדינות כדי למנוע ממנו דבק. מכיוון שהוא טרי, הוא יבשל בעוד 3 או 4 דקות. אל תתנו לו לבשל יותר מדי! פסטות טריות עם ביצה נעשות לעיתים קרובות עם קמח " רך "עם פחות גלוטן מקמח החיטה" הקשה " המשמש בפסטה המיובשת הטובה ביותר.בעוד טבחי הפסטה מוסיפים כ-2 כוסות של קונפי הבצל לתערובת fava ו-morel. מחממים אותם יחד בעדינות.לאחר הפסטה מבושלת להשתמש מלקחיים כדי להעביר אותו מן המים אל fava, מורל ומחבת בצל. זה טוב להיות קצת מים יחד. למעשה ייתכן אפילו צריך להוסיף קצת יותר של מי פסטה כדי להשיג עקביות טובה של רוטב.
מרכיבים שתצטרך
קמח דורוםקמח דורום
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
(צינור גדול)(צינור גדול)
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
יוצקים את תכולת תבנית הפסטה על מגש הגשה ומקשטים עם פטרוזיליה ופרמזן.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
מגישים חם.