פאבות מוקפצות ומורלים עם קונפי בצל ולינגוויני טרי
פאבות מוקפצות ומורלים עם קונפי בצל ולינגוויני טרי עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 84 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 1536 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו בצל, מלח ופלפל, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 4 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות נסו אספרגוס קלוי עם פאבות טריות ומוסר, לינגוויני עם קונפי בצל, גבינת עיזים ואגוזי מלך, ו אצבעות שרופות ופאבים טריים (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את החלק העליון והתחתון של הבצל וחותכים את הבצל לאורכו לשניים.
הסר את הקליפה ואת השכבות החיצוניות.
חותכים טריז V בתחתית כל מחצית כדי להסיר את הליבה ולשלוף כל חתיכות שטוחות מוצקות מהמרכז.
להניח חצי בצל, לחתוך בצד למטה, על קרש חיתוך עם סוף השורש לכיוונך. ישנם קווים בצד החיצוני של הבצל; לחתוך לאורך קווים אלה (התבואה) ולא נגדם כדי לעזור הבצל לרכך מהר יותר. מחזיק את הסכין כמעט במקביל ללוח, לחתוך את הבצל לאורכו לפרוסות בעובי של רבע אינץ', בעקבות קווי הבצל. ברגע שאתה חותך את מרכז הבצל, זווית הסכין תהפוך מביך: להעיף את הבצל על צדו (לכיוון הסכין), להחזיר את הסכין למיקום המקורי, ולסיים לחתוך את הבצל. להפריד את פרוסות הבצל, זמירה משם כל חלקי שורש שעדיין מחוברים. חזור עם הבצלים הנותרים. (אתה צריך בערך 8 כוסות בצל.) לחמם כוס מים בסיר גדול על אש נמוכה.
מוסיפים את החמאה ומקציפים בעדינות להמיס אותה.
מוסיפים את הבצל, המלח ואת זר garni, מערבבים לשלב, ומניחים קלף" מכסה " (פיסת קלף, לחתוך כדי להתאים) על גבי, לחיצה על זה נגד הבצל.מבשלים לאט מאוד, ערבוב הבצל כל 20 עד 30 דקות בהתחלה, לעתים קרובות יותר לקראת סוף הבישול, במשך כ 2 שעות. הבצלים ינבלו ואדים יעלו, אבל הם לא צריכים חום. בדוק את הבצל לאחר כ -30 דקות: אם הם נראים אבודים בסיר, להעביר לסיר קטן יותר לחתוך את מכסה הקלף כדי להתאים. אם יש הרבה נוזל שנותר בשלב זה, אתה יכול להפוך את החום מעט לבשל קצת יותר מהר. לאחר כ 2 שעות, הבצלים יתרככו אבל לא צריך להיות מתפרק; עדיין עשוי להיות נוזל נשאר בסיר.
הסר ולהשליך את זר garni. אפשר לבצלים להתקרר בנוזל שלהם.
מעבירים את הבצל, עם הנוזל שלהם, למיכל פלסטיק ומקררים עד שבוע.
הסירו את כל הפולים מהתרמילים שלהם.
מניחים את פול בקערה חסינת חום.
יוצקים מספיק מים רותחים על השעועית כדי לכסות על ידי כ 1 אינץ'.
תן לשעועית לשבת ללא הפרעה עד שהמים התקררו מספיק כדי להתמודד עם השעועית.התחל לקלף את השעועית באמצעות הציפורן הממוזערת שלך כדי לחתוך חריץ בעור. לסחוט מעט, ואת שעועית הפנימית יקפוץ החוצה. אם אפשר להתחיל עם שעועית קטנה יותר עובד שעועית הגדולה.
מניחים את favas קלופים בקערה ומניחים בצד.
חותכים את morels בחצי לאורכו ולהניח בצד. במחבת סאוט גדולה להמיס 3 כפות של חמאה. כאשר החמאה נמסה ומתחילה לקבל קצף מוסיפים את הפטריות ומבשלים, תוך ערבוב לעתים קרובות על 5 דקות.
מוסיפים קמצוץ מלח ופלפל. מבשלים עוד דקה או שתיים עד שהמחבת כמעט יבשה.
להוסיף ורמוט, deglazing המחבת. מבשלים על 2 דקות ולאחר מכן להוסיף את favas, ערבוב לשלב. כבה את החום, עד שיהיה מוכן לשרת.להביא כ 3 ליטרים של מים לרתיחה בסיר גדול.
מוסיפים ערימות טובות של מלח ומוסיפים את הפסטה הטריה. מערבבים בעדינות כדי למנוע ממנו דבק. מכיוון שהוא טרי, הוא יבשל בעוד 3 או 4 דקות. אל תתנו לו לבשל יותר מדי! פסטות טריות עם ביצה נעשות לעיתים קרובות עם קמח " רך "עם פחות גלוטן מקמח החיטה" הקשה " המשמש בפסטה המיובשת הטובה ביותר.בעוד טבחי הפסטה מוסיפים כ-2 כוסות של קונפי הבצל לתערובת fava ו-morel. מחממים אותם יחד בעדינות.לאחר הפסטה מבושלת להשתמש מלקחיים כדי להעביר אותו מן המים אל fava, מורל ומחבת בצל. זה טוב להיות קצת מים יחד. למעשה ייתכן אפילו צריך להוסיף קצת יותר של מי פסטה כדי להשיג עקביות טובה של רוטב.
יוצקים את תכולת תבנית הפסטה על מגש הגשה ומקשטים עם פטרוזיליה ופרמזן.