פאג'יטות בקר בגריל
המתכון של פאג'יטות בקר בגריל יכול לספק את התשוקה המקסיקני שלך תוך 25 דקות בערך. בבמנה עיקרית זו יש 382 קלוריות , 25 גרם חלבון ו -17 גרם שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. תמורת $1.36 למנה , מתכון זה מכסה 22% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי . אם יש לכם פלפל חריף, טורטיות קמח, שמן זית וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון ספונקולרי של 76% , המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: פאג'יטס בקר בגריל , מתכון פאג'יטס בקר ופלפל בגריל , ומתכון לפאג'יטס בקר ופלפל בגריל .
הוראות
במחבת גדולה, מטגנים פלפל אדום ובצל ב-1 כף שמן עד שהם רכים; להסיר ולהניח בצד.
באותה מחבת מקפיצים את הסטייק, התיבול האיטלקי, המלח והפלפל בשמן הנותר במשך 2-4 דקות או עד שהבשר מגיע לעשייה הרצויה. מחזירים ירקות למחבת; לחמם דרך.
מורחים 1 כף גבינת שמנת מחוץ למרכז על כל טורטייה; מעל תערובת בקר. מקפלים פנימה ומגלגלים. מבשלים על מכונת פניני או גריל פנימי במשך 3-4 דקות או עד שהטורטייה משחימה.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
ניתן לשלב פאג'יטות עם פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא גם זיווג בטוח. Argyle Reserve Pinot Noir עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
![ארגייל רזרב פינו נואר]()
ארגייל רזרב פינו נואר
עמק ווילמט ידוע בעיקר בזכות הפינו נואר העשיר שלהם וזה אחד הגדולים והעשירים אי פעם מארגייל! קח את הצבע והריח של ורד גיני, הוסיפו ניחוחות פירות של דובדבן שחור ופרי מריון עם ניחוחות תבלינים של אדמה הפכה וקקאו כהה ואתם רק מתחילים להתקרב למורכבות של היין הזה. "בשל ונדיב, עם גוונים ייחודיים של סגול ועלי כותרת של ורד לטעמי הדובדבן והתבלינים, משתהה במרקם משובח. צריך זמן להתמקם. עשרים אחוז מהיין יבוקבק מתחת למכסה הברגה. היין שבוקבק מתחת למכסה הברגה קיבל ציון 92 נקודות. הטוב ביותר מ-2007 עד 2012."-Wine Spectator