פאד תאי
פאד תאילנדי יכול להיות רק ללא חלב ופסקאטרי מתכון שחיפשת. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 631 קלוריות, 20 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן. זה הוא במחיר סביר מתכון לחובבי אוכל אסייתי. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מתכון זה מאוכלרשת דורשת נבטי שעועית, צנוניות, שאלוט ואטריות אורז. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני די טוב של 54%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם איך מכינים פאד תאילנדי (פאד תאילנדי צמחוני ), איך מכינים פאד תאילנדי (פאד תאילנדי צמחוני ), ו פאד פאי (ע.ק. פאי פאד תאילנדי).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
משרים את האטריות בכלי רדוד מכוסה במים עד לגמישות, כ -10 דקות.
מערבבים את רוטב הדגים והסוכר בקערה קטנה ושומרים.
מחממים כ -1 אינץ ' של שמן צמחי במחבת או בווק גבוה ומוסיפים את הטופו. מטגנים את הטופו עד להזהבה מכל הצדדים.
הסר לצלחת מרופדת במגבת נייר לניקוז.
באותה מחבת מוסיפים את השאלוט ומקפיצים עד לשקיפות, כדקה. לפצח את הביצה ולהתפרק תוך כדי ערבוב יחד.
מערבבים פנימה את הטופו המטוגן השמור, רוטב הדגים ותערובת הסוכר והאטריות. אם האטריות לא מצופות מספיק ברוטב, מערבבים פנימה עוד כמה כפות רוטב דגים.
מוסיפים את הבצל הירוק ומקפיצים עוד 30 שניות.
מוסיפים את נבטי השעועית ומסירים מהאש. למעלה עם בוטנים כתושים, צנוניות, לימונים ואבקת צ ' ילי.
יין מומלץ: ריזלינג, Gewurztraminer, Chenin Blanc
ריזלינג, גוורצטרמינר ושנין בלאן הם אפשרויות נהדרות עבור פאד תאי. היין הטוב ביותר לאוכל אסייתי תלוי במטבח ובמנה - כמובן-אך הלבנים החומציים הללו משתלבים עם מספר ארוחות מסורתיות, חריפות או לא. אתה יכול לנסות את שלוס יוהניסברג גלבלק ריזלינג. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-35 דולר לבקבוק.
![שלוס יוהניסברג גלבלק ריזלינג]()
שלוס יוהניסברג גלבלק ריזלינג
צהוב לימון מבריק. האף צעיר עם פרחים לבנים, קליפת לימון מגורדת ואגסים. החיך יציב ורענן, מאוזן היטב עם חומציות פריכה. מורכב, מאוזן ומעודן במיוחד.משתלב היטב עם סלטים ועוף קלוי.