פאד תאי עם שרימפס
פאד תאי עם שרימפס הוא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 507 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מתכון זה אופייני למטבח אסיה. אם יש לך רוטב סויה, מיץ ליים, חומץ אורז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. נסו פודלים תאילנדים, פאד תאילנדי צמחוני עם Zoodles, ו ספגטי סקווש פאד תאילנדי עם עוף-Paleo (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר 3 ליטר, מחממים 4 כוסות מים לרתיחה.
הסר מהחום; להוסיף אטריות (לדחוף אטריות למים עם גב כף כדי לכסות לחלוטין עם מים במידת הצורך). משרים אטריות 3 עד 5 דקות או עד אטריות רכות אבל מוצק.
מסננים אטריות; לשטוף עם מים קרים.
בינתיים, בקערה קטנה, מערבבים מיץ ליים, 1/3 כוס מים, סוכר חום, רוטב דגים, רוטב סויה, חומץ, פלפל אדום ו 1 כף השמן עד מעורב היטב; להפריש.
ב wok nonstick או מחבת nonstick 12 אינץ' , חום שנותר 2 כפות שמן צמחי על חום בינוני. לבשל שום ושאלות בשמן על 30 שניות, תוך ערבוב כל הזמן, עד מתחיל חום.
להוסיף ביצים. לבשל על 2 דקות, ערבוב בעדינות וכל הזמן, עד מקושקשת אבל עדיין לח.
מערבבים בתערובת אטריות ומיץ ליים. תגביר את החום לגבוה. לבשל על 1 דקה, לזרוק כל הזמן עם 2 כפיות עץ, עד שהרוטב מתחיל להתעבות.
הוסף את שאר החומרים למעט כוסברה. מבשלים 2 עד 3 דקות, משליך עם 2 כפיות עץ, עד אטריות רכות.
מקשטים עם בוטנים קצוצים נוספים קלויים ובצל ירוק אם תרצה.
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
אסיה עובד ממש טוב עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
![Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc]()
Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc
Lang & Reed 2015 Chenin Blanc – Napa Valley יש אפרסק ופירות טרופיים כי הם מיד על האף, עם הרמז הדרוש של חלת דבש (אופי varietal המסורתי), וביטוי פחותה של תפוח והדרים. על החיך, ניחוחות הם שיקוף ונתן נוכחות חזקה עוד יותר עם תפוח צהוב הערות הדרים אקזוטיים, אשר נותן לו זרימות מדויקת. המרקם עדין, והטעמים מתרחבים בנגיעה של מינרליות מלוחה, מה שמוביל לחומציות חדה ובהירה, המוסיפה לאופי המרענן של היין. זה יהיה לפרוח ולהשיג במורכבות עם זמן בקבוק נוסף.