קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

פאד תאי עם שרימפס

פאד תאי עם שרימפס
פאד תאי עם שרימפס הוא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 507 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מתכון זה אופייני למטבח אסיה. אם יש לך רוטב סויה, מיץ ליים, חומץ אורז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. נסו פודלים תאילנדים, פאד תאילנדי צמחוני עם Zoodles, ו ספגטי סקווש פאד תאילנדי עם עוף-Paleo (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר 3 ליטר, מחממים 4 כוסות מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
הסר מהחום; להוסיף אטריות (לדחוף אטריות למים עם גב כף כדי לכסות לחלוטין עם מים במידת הצורך). משרים אטריות 3 עד 5 דקות או עד אטריות רכות אבל מוצק.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
3
מסננים אטריות; לשטוף עם מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4
בינתיים, בקערה קטנה, מערבבים מיץ ליים, 1/3 כוס מים, סוכר חום, רוטב דגים, רוטב סויה, חומץ, פלפל אדום ו 1 כף השמן עד מעורב היטב; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
רוטב דגיםרוטב דגים
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
ב wok nonstick או מחבת nonstick 12 אינץ' , חום שנותר 2 כפות שמן צמחי על חום בינוני. לבשל שום ושאלות בשמן על 30 שניות, תוך ערבוב כל הזמן, עד מתחיל חום.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
6
להוסיף ביצים. לבשל על 2 דקות, ערבוב בעדינות וכל הזמן, עד מקושקשת אבל עדיין לח.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
7
מערבבים בתערובת אטריות ומיץ ליים. תגביר את החום לגבוה. לבשל על 1 דקה, לזרוק כל הזמן עם 2 כפיות עץ, עד שהרוטב מתחיל להתעבות.
מרכיבים שתצטרך
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
8
הוסף את שאר החומרים למעט כוסברה. מבשלים 2 עד 3 דקות, משליך עם 2 כפיות עץ, עד אטריות רכות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
9
מניחים על מגש הגשה.
10
מפזרים כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
11
מקשטים עם בוטנים קצוצים נוספים קלויים ובצל ירוק אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
בוטנים קלוייםבוטנים קלויים
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'

מרכיבים

3(חוֹרֶף)סוכר חום ארוזסוכר חום ארוז596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעלי כוסברה ארוזים היטבעלי כוסברה ארוזים היטב596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבוטנים קלויים יבשים קצוצים דקבוטנים קלויים יבשים קצוצים דק2ביצים, מכותביצים, מכות7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקנבטי שעועית טרייםנבטי שעועית טריים3ציפורןשום, קצוץ דקשום, קצוץ דק596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל ירוק בינוני, פרוס דקבצל ירוק בינוני, פרוס דק1(יכול להיות או להרחיק)פלפל אדום טחון (קאיין)פלפל אדום טחון (קאיין)796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמיץ ליים טרימיץ ליים טרי170אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חבילת אטריות אורז בסגנון לינגוויני מוקפץ (אורז מקל אטריות)חבילת אטריות אורז בסגנון לינגוויני מוקפץ (אורז מקל אטריות)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חומץ אורז או חומץ לבןחומץ אורז או חומץ לבן1( חצילים)שאלוט, קצוץ דק, או 1/4 כוס בצל קצוץ דקשאלוט, קצוץ דק, או 1/4 כוס בצל קצוץ דק340אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)קפוא מבושל מבושל מבושל קלוף שרימפס בינוני, מופשרקפוא מבושל מבושל מבושל קלוף שרימפס בינוני, מופשר3(חוֹרֶף)רוטב דגים או רוטב סויהרוטב דגים או רוטב סויה3(חוֹרֶף)6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות3(חוֹרֶף)2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

אסיה עובד ממש טוב עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc
Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc
Lang & Reed 2015 Chenin Blanc – Napa Valley יש אפרסק ופירות טרופיים כי הם מיד על האף, עם הרמז הדרוש של חלת דבש (אופי varietal המסורתי), וביטוי פחותה של תפוח והדרים. על החיך, ניחוחות הם שיקוף ונתן נוכחות חזקה עוד יותר עם תפוח צהוב הערות הדרים אקזוטיים, אשר נותן לו זרימות מדויקת. המרקם עדין, והטעמים מתרחבים בנגיעה של מינרליות מלוחה, מה שמוביל לחומציות חדה ובהירה, המוסיפה לאופי המרענן של היין. זה יהיה לפרוח ולהשיג במורכבות עם זמן בקבוק נוסף.