קושימומחה
מוכן ב20 דק.
מנות100
ציון בריאות0
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

פאדג' אגוזי דובדבן

פאדג' אגוזי דובדבן
ניתן להכין את המתכון של פאדג' אגוזי דובדבן בתוך כ-20 דקות. תמורת 25 סנט למנה, מתכון זה מכסה 2% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לקינוח הזה יש 110 קלוריות, 1 גרם חלבון ו-5 גרם שומן למנה. מתאים ל-100 מנות. אם יש לך שוקולד צ'יפס חצי מתוק, אגוזי מלך, שוקולד צ'יפס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 8%, שניתן לשפר. מתכונים דומים: סלט תפוחים, דובדבנים ואגוזים מסוכרים + ויניגרט דובדבנים בלסמי, דובדבנים, גבינת עיזים וסלט אגוזים מסוכרים + ויניגרט דובדבנים בלסמי + מתנה, ולטקס רוסי עם רוטב דובדבנים עם רוטב דובדבנים.

הוראות

1
קו 13-in. x 9 אינץ'. מחבת עם נייר כסף; מחמאה את נייר הכסף ב-1 כף חמאה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מניחים את השוקולד צ'יפס וקרם המרשמלו בקערה גדולה; לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב כל אחד), שבורים לחתיכות קטנותחטיפי שוקולד חלב כל אחד), שבורים לחתיכות קטנות
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
בסיר גדול, מביאים את הסוכר, החלב והחמאה הנותרת לרתיחה על אש בינונית, תוך ערבוב לעתים קרובות. להפחית את החום; מבשלים, ללא מכסה, במשך 6 דקות, תוך ערבוב מדי פעם. יוצקים לאט על תערובת השוקולד; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים פנימה את האגוזים, הדובדבנים והתמציות.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
יוצקים לתבנית מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מניחים לעמוד בטמפרטורת החדר עד להתקררות. בעזרת נייר כסף, מרימים את הפאדג' מהתבנית. קלף בעדינות נייר כסף; לחתוך פאדג' ל-1-in. ריבועים. שומרים בכלי אטום במקרר.
מרכיבים שתצטרך
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוקבוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם אפשרויות נהדרות עבור פאדג'. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא לואי רודרר קריסטל ברוט. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-299 דולר.
לואי רודרר קריסטל ברוט
לואי רודרר קריסטל ברוט
קריסטל, התכשיט והטטה דה קוווה של שמפניה לואי רודרר, נוצר בשנת 1876 עבור הצאר אלכסנדר השני מרוסיה. הוא נשאר נאמן למקורו, בהשראת אלגנטיות וטוהר. קריסטל מיוצר עם סטנדרטים משודרגים של ייצור יין הדורשים מבחר קפדני של קרום, בציר, ענבים ויין. קריסטל מיוצר רק באמצעות הבצירים המשובחים ביותר מקרוס מובטח שמקורו מכרם לואי רודרר. כל המאפיינים יוצאי הדופן של בציר 2002 ממש נתפסו ב-Cristal 2002 הזה, שהוא נדיב ושופע, חושף איזון מושלם בין ריכוז ועדינות, רעננות וינומיות, עוצמה ועידון. בשלוש מילים: גאה, עשיר ומפנק. קריסטל 2002 הוא צהוב מבריק עם דגשים ענבריים בהירים ויש לו מוס יפהפה עם קורדון עדין של בועות מתמשכות וקבועות. האף עז ועדין, חושף תערובת נקייה ומעורבת היטב של טעמים של דבש, קקאו, אגוזי לוז קלויים קלות, פרי הדר מסוכר. פיצוץ מלוח של פירות בשלים בהתקפה, היין חושף פרי אדום, שוקולד לבן, קרמל ומאפה דני, אופייני לקריסטל. המרקם המשיי והמרוכז שלו מסתמך על המבנה האינטנסיבי, העוצמתי והוויני שלו, אך שומר על עידון. החך מצטבר כדי להשיג תחושה טעימה של הרמוניה מעורבת היטב של טעמים. סיומת רעננה עם שמץ של מרירות הופכת אותו כמעט לפריך.