פאדג' אגוזים שוקולד
ניתן להכין את המתכון פאדג' שוקולד אגוזים בתוך כשעה ו-55 דקות. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 493 קלוריות, 5 גרם חלבון ו-29 גרם שומן. תמורת 97 סנט למנה, המתכון הזה מכסה 9% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 2 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. זה עובד היטב כקינוח. אם יש לכם פירורי רקיק וניל, מלח, אגוזי מלך שבורים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך מדהים של 28%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון פאדג' אגוזים שוקולד, גלילי פאדג' אגוזים ופאדג' שוקולד וניל פירות ואגוזים.
הוראות
מרפדים תבנית אפייה בגודל 8x8 אינץ' בנייר אלומיניום.
ממיסים שוקולד צ'יפס במחבת גדולה וכבדה על אש נמוכה, תוך ערבוב מתמיד כדי למנוע חריכה, עד להמסה וחלקה, כ-10 דקות. מערבבים שמנת חמוצה, סוכר קונדיטורים ומלח לתוך השוקולד.
מערבבים את פירורי רקיק הוניל לתוך תערובת השוקולד ומערבבים פנימה חתיכות אגוז שבורות.
מורחים פאדג' לתבנית המוכנה, מקררים עד להתייצבות וחותכים לריבועים.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
פאדג' עובד ממש טוב עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את Billecart-Salmon Blanc de Blancs Grand Cru. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-80 דולר לבקבוק.
![בילקארט-סלמון בלאן דה בלאנס גרנד קרו]()
בילקארט-סלמון בלאן דה בלאנס גרנד קרו
המוס העדין של בועות עדינות מלווה באלגנטיות את נצנוץ צבע הזהב שלו. קובה שתפתיע אתכם בעוצמתה הטהורה של ניחוחות פירות יבשים, שקדים ואגוזי לוז טריים מעורבבים עם אלה של פירות בשר לבן. התחושה הקרמית של הבועה הקשורה לניחוחות של בריוש בחמאה וניחוחות מינרלים. גימור מתמשך עם מתיקות רעננה ואלגנטית. הבקבוק הנהדר הזה יהווה נישואים מושלמים עם קוויאר או צדפות משובחות, אבל גם עם דגים ופירות ים צלויים.