פאדג' טופי פקאן
פאדג' טופי פקאן הוא קינוח שמגיש 81. מנה אחת מכילה 49 קלוריות , 0 גרם חלבון ו -3 גרם שומן . תמורת 11 סנט למנה , מתכון זה מכסה 1% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו תמצית שקדים, חמאה, אגוזי פקאן ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 0% . הציון הזה גרוע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו פודינג דביק טופי דלעת , חטיפי טופי שקדים ומאפינס מיני טופי-צ'יפס בננה .
הוראות
קו 9-in. תבנית מרובעת עם נייר כסף ולשמן את נייר הכסף בחמאה; לְהַפְרִישׁ. בקערה גדולה טורפים גבינת שמנת עד לקבלת תערובת תפוחה. מקציפים בהדרגה את הסוכר של הקונדיטורים. טורפים פנימה את השוקולד המומס, מחלצים ומלח עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים פנימה אגוזי פקאן וחתיכות טופי.
מורחים לתבנית מוכנה. מכסים ומעבירים למקרר ללילה או עד להתייצבות. בעזרת נייר כסף, מרימים את הפאדג' מהתבנית. קלף בעדינות נייר כסף; לחתוך פאדג' ל-1-in. ריבועים. שומרים בכלי אטום במקרר.