פאדג' פאי פקאן
פאדג' פקאן לוקח בערך שעה ו-5 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכיל 8 מנות עם 517 קלוריות , 7 גרם חלבון ו -29 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 10% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד היטב כקינוח במחיר סביר לחג ההודיה . מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. גשו לסופר וקנו קמח, שוקולד, אגוזי פקאן ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. רק כמה אנשים אהבו באמת את המנה הדרומית הזו. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 30% . נסו פאדג' פאי עם רוטב קרמל מלוח , פאי פקאן ללא גלוטן ומוצרי חלב , ופשטידתפקאן סנט רג'יס של ג'נט עם אגוזי פקאן מזוגגים בדבש (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר קטן על אש קטנה, או במיקרוגל, ממיסים שוקולד וחמאה. מגניב.
בקערה קטנה, מקציפים ביצים עד להארה; מוסיפים קמח ומערבבים היטב.
מוסיפים סוכר, סירופ תירס, וניל ומלח. מערבבים פנימה שוקולד מומס ואגוזי פקאן.
אופים בחום של 350 מעלות במשך 45 דקות או עד שהחלק העליון מתפרך והמילוי מתייצב.