פאדג'Penuche
גשו לסופר וקנו סוכר חום, חצאי פקאן, מרגרינה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. . וזה לא כל כך מצוין. נסו פאדג'Penuche, פאדג'Penuche # SundaySupper, ו פאדג'חמאה (סוכר חום) (מתכונים דומים).
הוראות
חמאה תבנית אפייה. חמאה הצדדים של סיר כבד, 2 ליטר.
בסיר, מערבבים יחד סוכר לבן, סוכר חום, שמנת, חלב ומרגרינה ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני.
חום, ללא ערבוב, ל בין 234 ו 240 מעלות F (112 עד 116 מעלות C), או עד כמות קטנה של סירופ ירד למים קרים יוצר כדור רך שמשתטח כאשר הוסרו מהמים והניח על משטח שטוח.
הסר מחום וקריר לפושר (110 מעלות).
מוסיפים וניל ומכים במרץ עד שהתערובת מאבדת את הברק שלה. מערבבים במהירות פקאנים ומתפשטים על גיליון מוכן. ציון לתוך ריבועים בזמן חם; לחתוך כאשר המשרד.