פאדג'אפוי
פאדג'אפוי יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון הקינוח שלך. והוא יספק כ 24 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 186 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. גשו לסופר וקנו אבקת קקאו, ביצים, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . מתכונים דומים: פאדג'אפוי, פודינג פאדג'אפוי, ו פאדג'אפוי טעים.
הוראות
מחממים תנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C).
בקערה גדולה, לנפות יחד סוכר, קמח וקקאו.
מוסיפים חמאה מומסת, וניל ופקאנים.
יוצקים תערובת לתוך תבנית אפייה 8x12 אינץ'.
קו מחבת צלייה עם מגבת מטבח לחה.
מניחים צלחת אפייה על מגבת, בתוך מחבת צלייה, ומניחים מחבת צלייה על מתלה תנור. למלא מחבת צלייה עם מים רותחים כדי להגיע באמצע הדרך את הצדדים של צלחת האפייה.
אופים 50 עד 60 דקות או עד המשרד.