פאדג'בראוניז
בראוניז פאדג'הוא מתכון אמריקאי המגיש 36. לקינוח הזה יש 439 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 29 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מתכון זה מ טעם הבית דורש אפיית קקאו, אגוזי מלך, סוכר קונדיטורים ומלח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 34%. ציון זה הוא רע למדי. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם בראוניז מתוקים ומלוחים: בראוניז פאדג'שוקולד מריר עם דולצ' ה דה לצ'ה, בראוניז פאן אחד (בראוניז פאדג'משולש שוקולד), ו בראוניז פאן אחד (בראוניז פאדג'משולש שוקולד).
הוראות
בקערה גדולה, חמאת שמנת וסוכר עד אור רכה.
מוסיפים ביצים, שתיים בכל פעם, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה. מקציפים וניל.
שלב את הקמח, הקקאו והמלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת מוקרמת ומערבבים היטב. מערבבים פנימה אגוזי מלך.
מורחים לתוך 15-ב משומן. 10 אינץ'. איקס 1 אינץ'. תבנית אפייה.
אופים בחום של 325 למשך 40-45 דקות או עד שקיסם יוצא נקי. מגניב במשך 10 דקות.
בינתיים, עבור הדובדבן, להמיס חמאה ושוקולד.
מוסיפים מחצית מהסוכר של הקונדיטורים; מערבבים היטב.
מקציפים פנימה את החלב, הווניל ושאר הסוכר לתערובת אחידה.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
ניתן לשלב בראוניז עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
![נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי]()
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "