פאדג'חג המולד
פאדג'חג המולד דורש בערך 2 שעות ו 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 30 מנות. עם 213 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לך חמאה, שוקולד צ'יפס, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זה עובד טוב כמו קינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 7%. מתכונים דומים: פאדג'חג המולד שלי, פאדג'חג מולד לבן, ו פאדג'פופס לחג המולד.
הוראות
בסיר בינוני לשלב סוכר, שמנת וחמאה.
חום בין 234 ל -240 מעלות F( 112 ל -116 מעלות C), או עד כמות קטנה של סירופ ירד למים קרים יוצר כדור רך שמשתטח כאשר הוסר מהמים והניח על משטח שטוח.
מערבבים בקרם מרשמלו וצ ' יפס שוקולד לבן; מערבבים היטב. שמור 2 נפרד 1/2 כוסות תערובת ולהניח בצד.
לאחת מתערובת 1/2 הכוסות השמורות להוסיף צבע מאכל אדום עד הגוון הרצוי של אדום מושגת. כדי 1/2 כוס תערובת אחרת להוסיף צבע מזון ירוק עד הגוון הרצוי של ירוק מושגת.
יוצקים תערובת לבנה למחבת מוכנה.
יוצקים נקודות של תערובות אדום וירוק על פני החלק העליון. באמצעות קיסם או סכין, לסובב צבעים ברחבי הלבן.
צ 'יל במשך 2 שעות לחתוך לתוך 2 ריבועים אינץ'.