קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות30
ציון בריאות0
מגזין

פאדג'חג המולד

פאדג'חג המולד
פאדג'חג המולד דורש בערך 2 שעות ו 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 30 מנות. עם 213 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לך חמאה, שוקולד צ'יפס, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זה עובד טוב כמו קינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 7%. מתכונים דומים: פאדג'חג המולד שלי, פאדג'חג מולד לבן, ו פאדג'פופס לחג המולד.

הוראות

1
גריז 9x13 מחבת אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
בסיר בינוני לשלב סוכר, שמנת וחמאה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
חום בין 234 ל -240 מעלות F( 112 ל -116 מעלות C), או עד כמות קטנה של סירופ ירד למים קרים יוצר כדור רך שמשתטח כאשר הוסר מהמים והניח על משטח שטוח.
מרכיבים שתצטרך
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4
מערבבים בקרם מרשמלו וצ ' יפס שוקולד לבן; מערבבים היטב. שמור 2 נפרד 1/2 כוסות תערובת ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפס לבןשוקולד צ ' יפס לבן
חטיפי שוקולד חלב כל אחד), שבורים לחתיכות קטנותחטיפי שוקולד חלב כל אחד), שבורים לחתיכות קטנות
5
לאחת מתערובת 1/2 הכוסות השמורות להוסיף צבע מאכל אדום עד הגוון הרצוי של אדום מושגת. כדי 1/2 כוס תערובת אחרת להוסיף צבע מזון ירוק עד הגוון הרצוי של ירוק מושגת.
מרכיבים שתצטרך
צבע מזון אדוםצבע מזון אדום
6
יוצקים תערובת לבנה למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
יוצקים נקודות של תערובות אדום וירוק על פני החלק העליון. באמצעות קיסם או סכין, לסובב צבעים ברחבי הלבן.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
8
צ 'יל במשך 2 שעות לחתוך לתוך 2 ריבועים אינץ'.