פאדג'חג המולד שלי
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו את פאדג'חג המולד שלי. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 1 גרם חלבון, 6 גרם שומן, ובסך הכל של 121 קלוריות. מתאים ל-96 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. זה יהיה להיט שלך חג המולד אירוע. אם יש לכם מרשמלו, חמאה, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 25 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 9%. ציון זה רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון). נסו פאדג'חמאת חג המולד, פאדג'חג המולד הלבן, ו חג המולד פאדג'אבא (מתכונים דומים).
הוראות
קו 13 על 9 אינץ'. מחבת בנייר כסף; מעיל בתרסיס בישול.
בתנור הולנדי כבד, שלבו סוכר, חלב וחמאה. מביאים לרתיחה מהירה על אש בינונית, תוך ערבוב מתמיד. מבשלים ומערבבים 5 דקות.
מערבבים פנימה שוקולד צ ' יפס, מרשמלו ושוקולד קצוץ עד להמסה. מקפלים פנימה אגוזי מלך ווניל. מיד להתפשט לתוך מחבת מוכן.
מזלפים שוקולד אפייה לבן מומס; מצננים לחלוטין.
בעזרת נייר כסף, הרם פאדג ' מהתבנית.
הסר נייר כסף; חותכים פאדג ' ל 96 ריבועים. אחסן בין שכבות נייר שעווה במיכלים אטומים.