פאדג'חמאת בוטנים
מתכון זה מספק 64 מנות. עם 77 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם תמצית vanillan קלוי, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -40 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו מיקרוגל חמאת בוטנים פאדג'עם שוקולד ומיני חמאת בוטנים כוסות / מאפינס עבור מאפין, פאדג'חמאת בוטנים, ו פאדג'חמאת בוטנים (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים פיסת נייר קלף באורך 22 אינץ 'ומקפלים את הקצוות כך שהוא מודד ברוחב 8 אינץ'; מניחים אותו בצד. מעיל 8 על 8 אינץ ' אפייה צלחת עם חמאה קו זה תפר בצד למטה עם הקלף (2 הקצוות הארוכים ייתלו על הקצוות). הקפד להתאים את הקלף בצורה חלקה ככל האפשר לתוך המנה, הקפאה בנוחות לתוך הפינות; להגדיר את המנה בצד.
מחממים את החמאה הנמדדת ואת הוניל בסיר בינוני על חום בינוני עד שהחמאה נמסה. מערבבים את הסוכר החום והשמנת ומביאים לרתיחה מלאה. המשך רותח, ערבוב כל הזמן, במשך 2 דקות יותר. מערבבים בחמאת הבוטנים עד חלקה.
להסיר מהחום ולהניח בצד להתקרר בדיוק 5 דקות (זה יהיה ליצור עור).מיד להעביר את התערובת לקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט. הפעל את המיקסר למהירות בינונית-נמוכה ובהדרגה להוסיף את אבקת הסוכר עד שכל זה משולב (התערובת תיראה מעט מקושקש וחולי).במהירות לגרד את התערובת לתוך צלחת אפייה מוכן לטפוח לתוך שכבה אפילו. השתמש במגבת נייר כדי למחוק את השמן העודף מפני השטח.
מפזרים את הבוטנים באופן שווה מעל.מקפלים את נייר קלף עודף על פאדג'. באמצעות כוס מדידה, לחץ על הקלף כדי ללחוץ על הבוטנים לתוך פאדג ' ו באופן שווה לשטח את פני השטח. לחשוף את פאדג 'ולתת לו לשבת בטמפרטורת החדר עד מקורר לחלוטין, על 2 hours.To הסר את פאדג ' מהמחבת, אחיזה הקלף תלוי על הקצוות ולמשוך אותו מתוך הצלחת (אם סדקי פאדג', פשוט הקש אותו בחזרה יחד).
להעביר אותו ללוח חיתוך, באמצעות סכין ארוכה, לחתוך אותו לחתיכות 64 (1 אינץ'), מנגב את הסכין נקי בין פרוסות. למרות הטוב ביותר נאכל מיד, פאדג ' יכול להיות מאוחסן בטמפרטורת החדר במיכל אטום עד 3 ימים.