פאדג'חמאת בוטנים של סבתא
פאדג'חמאת הבוטנים של סבתא דורש כ 19 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 197 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 12 . אם יש לכם חמאה, חמאת בוטנים שמנת, חלב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 10%. מתכונים דומים: פאדג'חמאת הבוטנים של סבתא קרול, מיקרוגל חמאת בוטנים פאדג'עם שוקולד ומיני חמאת בוטנים כוסות / מאפינס עבור מאפין, ו עוגיות חמאת הבוטנים של סבתא.
הוראות
חמאה pieplate 9 אינץ'. תניח בצד.
מניחים חמאת בוטנים וניל בקערה בינונית.
שלב סוכר הבא 3 מרכיבים בסיר כבד 2 ליטר. מביאים לרתיחה על חום בינוני, ערבוב עד חמאה נמס. באמצעות מברשת מאפה טבול במים חמים, מברשת למטה כל גבישי סוכר על הצדדים של מחבת. לבשל, ללא ערבוב, עד מדחום ממתקים רושם 235 (שלב כדור רך).
הסר מהחום, ולתת לעמוד 5 דקות.
יוצקים סירופ חם על תערובת חמאת בוטנים בקערה. (אין לגרד צדדים של מחבת.) להכות עם כף עץ עד חלקה. במהירות לשפוך לתוך pieplate מוכן. מגניב לגמרי.
טיפים: סבתא כנראה השתמשה בשיטת הבמה כדי לקבוע את מוכנות הממתקים שלה, אבל מדחום ייתן לך תוצאות עקביות יותר. הקפד לבדוק כי המדחום שלך עובד במדויק ולהתאים בהתאם אם זה לא. לדוגמה: אם מים רותחים ב 212 על המדחום שלך, המדחום שלך עובד במדויק. אם זה רותח ב 210, לבשל את המתכון הזה כדי 233; אם נקודת הרתיחה על מדחום שלך הוא 214, לבשל את המתכון הזה כדי 23
להיות בטוח כי הנורה של מדחום ממתקים שקוע לחלוטין בסירופ אבל לא לגעת בתחתית סיר. אל תכה ממתקים יותר מדי זמן; זה מתקשה במהירות כפי שהוא מתקרר. מכות ממתקים בקערה נפרדת מסייעת למנוע את המרקם מגורען הנובע בטעות גירוד כל גבישים מצדדים של פאן.